«Якщо суттєво зросте роялті». Sweet.tv не виключає перегляду цін на 2022 рік

«Якщо суттєво зросте роялті». Sweet.tv не виключає перегляду цін на 2022 рік

13 Жовтня 2021
1652
13 Жовтня 2021
16:40

«Якщо суттєво зросте роялті». Sweet.tv не виключає перегляду цін на 2022 рік

1652
Олександр Резунов: Думаю, що ця підписна кампанія, як і всі інші, буде цікавою.
«Якщо суттєво зросте роялті». Sweet.tv не виключає перегляду цін на 2022 рік
«Якщо суттєво зросте роялті». Sweet.tv не виключає перегляду цін на 2022 рік

Директор Sweet.tv Олександр Резунов в інтерв’ю «Детектору медіа» не виключив можливості перегляду цін на 2022 рік у випадку суттєвого зростання роялті.

«Переговорна кампанія (з медіагрупами – Ред.) лише почалася. Справді, якщо роялті зросте суттєво, ми переглядатимемо ціни. Але, можливо, залишимо їх на тому ж рівні, що зараз», – каже Резунов.

На запитання, чи пропонують зараз медіагрупи інфляцію, Резунов відповів негативно.

«Поки що ні. Але ми ще не зі всіма вступили в переговори, можливо, на нас чекають сюрпризи. Але думаю, що ця підписна кампанія, як і всі інші, буде цікавою», – прогнозує він.

Резунов також додав, що Sweet.tv і надалі можна користуватися в «Інтерсіті» за тарифом в одну гривню, тут підвищення не буде.

«Навесні, коли ми почали працювати в «Інтерсіті», ми намагалися продавати доступ за 60 гривень, але далі зрозуміли, що в цьому немає сенсу: люди в поїзді не готові витрачати гроші під час поїздки. І вирішили запропонувати наш сервіс за 1 гривню як промо. Ми знайомимо людей із нашим сервісом та легальним контентом. До монетизації через рекламу в сервісі ставимось обережно — користувачі негативно на це реагують. Можливо, ми спробуємо зробити спільну кампанію з одним партнером, але влаштовувати збірну солянку з реклами не будемо», – каже Резунов.

Нагадаємо, що у 2020 році медіагрупи підвищили ціни на свої канали для провайдерів на 30%. 

Як вдалося з’ясувати «Детектору медіа» з власних джерел, на 2022 рік «Медіа Група Україна» нібито планує підняти ціни на 15% (для окремих партнерів ця цифра може бути нижчою). StarLightMedia розширює програму лояльності та запроваджує бонуси, індивідуальні для партнерів. «Інтер медіа груп», за неофіційною інформацією, поки що змін у політиці продажів не планує, а «1+1 медіа» тримає свої умови в секреті.

Фото: Sweet.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1652
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду