detector.media
13.10.2021 16:40
«Якщо суттєво зросте роялті». Sweet.tv не виключає перегляду цін на 2022 рік
«Якщо суттєво зросте роялті». Sweet.tv не виключає перегляду цін на 2022 рік
Олександр Резунов: Думаю, що ця підписна кампанія, як і всі інші, буде цікавою.

Директор Sweet.tv Олександр Резунов в інтерв’ю «Детектору медіа» не виключив можливості перегляду цін на 2022 рік у випадку суттєвого зростання роялті.

«Переговорна кампанія (з медіагрупами – Ред.) лише почалася. Справді, якщо роялті зросте суттєво, ми переглядатимемо ціни. Але, можливо, залишимо їх на тому ж рівні, що зараз», – каже Резунов.

На запитання, чи пропонують зараз медіагрупи інфляцію, Резунов відповів негативно.

«Поки що ні. Але ми ще не зі всіма вступили в переговори, можливо, на нас чекають сюрпризи. Але думаю, що ця підписна кампанія, як і всі інші, буде цікавою», – прогнозує він.

Резунов також додав, що Sweet.tv і надалі можна користуватися в «Інтерсіті» за тарифом в одну гривню, тут підвищення не буде.

«Навесні, коли ми почали працювати в «Інтерсіті», ми намагалися продавати доступ за 60 гривень, але далі зрозуміли, що в цьому немає сенсу: люди в поїзді не готові витрачати гроші під час поїздки. І вирішили запропонувати наш сервіс за 1 гривню як промо. Ми знайомимо людей із нашим сервісом та легальним контентом. До монетизації через рекламу в сервісі ставимось обережно — користувачі негативно на це реагують. Можливо, ми спробуємо зробити спільну кампанію з одним партнером, але влаштовувати збірну солянку з реклами не будемо», – каже Резунов.

Нагадаємо, що у 2020 році медіагрупи підвищили ціни на свої канали для провайдерів на 30%. 

Як вдалося з’ясувати «Детектору медіа» з власних джерел, на 2022 рік «Медіа Група Україна» нібито планує підняти ціни на 15% (для окремих партнерів ця цифра може бути нижчою). StarLightMedia розширює програму лояльності та запроваджує бонуси, індивідуальні для партнерів. «Інтер медіа груп», за неофіційною інформацією, поки що змін у політиці продажів не планує, а «1+1 медіа» тримає свої умови в секреті.

Фото: Sweet.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY