Sweet.tv каже, що за рік збільшив базу абонентів на 50%

Sweet.tv каже, що за рік збільшив базу абонентів на 50%

14 Лютого 2022
1107
14 Лютого 2022
12:17

Sweet.tv каже, що за рік збільшив базу абонентів на 50%

1107
Однак свою базу сервіс не розкриває.
Sweet.tv каже, що за рік збільшив базу абонентів на 50%
Sweet.tv каже, що за рік збільшив базу абонентів на 50%

У 2021 році кількість абонентів онлайн-кінотеатру Sweet.tv збільшилася на 50%. Про це повідомляє пресслужба платформи.

Кількість бази абонентів Sweet.tv не розкриває, але посилається на дані завантажень та інформує, що за три останні роки понад 12 мільйонів глядачів спробували сервіс. Додатки були встановлені на 6 мільйонів пристроїв, серед яких телевізори, смартфони, планшети та Xbox. А у грудні платформа отримала 2,5 млн веб-користувачів.

Серед основних підсумків 2021 року Sweet.tv називає досягнення у розвитку дистрибуції. Насамперед компанія створила власну локальну дистрибуцію по всій Україні і вже має понад 900 приватних торгових представників. Sweet.tv присутня у великих торгових мережах України, зокрема у Rozetka, Comfy, Eldorado, АЛЛО, Цитрус, Епіцентр, MOYO, TTT, Комп’ютерний всесвіт, а також у продуктових мережах Фора та Novus.

Окрім цього, сервіс згадує колобарації з українськими та міжнародними компаніями. Зокрема, у 2021 році платформа розпочала співпрацю з «Укрзалізницею» і сервіс став доступний для пасажирів потягів «Інтерсіті» та «Інтерсіті+» за 1 гривню. Також Sweet.tv запропонував тариф Visa Premium для власників преміальних карток. Спільно з книжковим магазином розпочав акцію: тариф «Кіно» у подарунок при купівлі книжок на суму від 500 гривень. Подібні промокоди можуть отримати клієнти OnTaxi, також їх можуть виграти у спільній акції з Coca-Cola та Dominos.

Нагадаємо, директор Sweet.tv Олександр Резунов в інтерв’ю «Детектору медіа» не виключив можливості перегляду цін на 2022 рік у випадку суттєвого зростання роялті.

Графіка: Sweet.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1107
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду