В Україні з’явиться онлайн-журнал про селище Нью-Йорк

В Україні з’явиться онлайн-журнал про селище Нью-Йорк

28 Липня 2021
1907
28 Липня 2021
08:30

В Україні з’явиться онлайн-журнал про селище Нью-Йорк

1907
Newyorker.city презентують у серпні.
В Україні з’явиться онлайн-журнал про селище Нью-Йорк
В Україні з’явиться онлайн-журнал про селище Нью-Йорк

Агенція медійного росту «Або» повідомила «Детектору медіа», що запускає онлайн-журнал Newyorker.city про селище Нью-Йорк Донецької області (це селище Новгородське, якому Верховна Рада нещодавно повернула історичну назву).

«Видання працюватиме не як класичне новинне медіа зі щоденним оновленням, а як онлайн-журнал — кілька матеріалів на тиждень з історіями про життя у селищі, його жителів, минуле і сьогодення, перспективи та поточні проблеми», — розповіли в Агенції.

Менторка Агенції Ольга Омельянчук їздила в Нью-Йорку для підготовки текстів для запуску онлайн-видання та пошуку журналіста на місці, який у подальшому буде займатися сайтом.

«На прикладі Newyorker Агенція тестує новий формат запуску локальних медіа — сайт з полегшеним функціоналом для міст та селищ із населенням 5-25 тисяч. Ці медіа зможуть ефективно працювати з 1-2 працівникам на місці та за підтримки фахівців агенції — менторів, дизайнерів, SMM-ників», — сказала співзасновниця Агенції Лєра Лауда.

Агенція медійного росту «Або» повідомила, що сайт запускають також задля посилення медійної присутності на сході України.

«Також агенція планує залучати для підготовки матеріалів для Newyorker відомих українських журналістів. Вони час від часу їздитимуть у Нью-Йорк на 2-3 дні та вишукуватимуть там історії. Крім того, Newyorker матиме нетипову для медіа сторінку в Instagram, розробкою концепції якої займається агенція», — йдеться в повідомленні.

Newyorker.city презентують у серпні. Агенція планує влаштувати презентацію безпосередньо в Нью-Йорку.

Нагадаємо, у 2018 році Агенція розвитку локальних медіа «Або» запустила онлайн-журнал про життя на сході України. «Свои.City» стали першим онлайн-виданням, яке Агенція розвиває як власне медіа. У 2019 році «Або» запустила інтернет-видання про відпочинок і життя в приморських містечках і селах України – «О, Море.Сity».

Фото: Ольга Омельянчук / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1907
Читайте також
15.07.2021 14:27
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 392
14.05.2019 13:30
Вікторія Матевощук
для «Детектора медіа»
5 786
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду