detector.media
12.06.2021 19:48
Генпродюсер каналу «Наш» Грановський: Ми не потребуємо нових інвесторів та не маємо «угод» із Офісом президента
Генпродюсер каналу «Наш» Грановський:  Ми не потребуємо нових інвесторів та не маємо «угод» із Офісом президента
Політтехнолог каже, що не співпрацює, а тільки дружить із лідером «За майбутнє» Ігорем Палицею та сподівається знайти якесь рішення щодо телеканалу з Нацрадою.

Новопризначений генпродюсер каналу «Наш», медіаменеджер та політтехнолог Володимир Грановський каже, що канал не потребує залучення нових інвесторів та не має жодних домовленостей із Офісом президента. 

Про це Володимир Грановський повідомив у розгорнутому коментарі Telegram-каналу PavlovskyNEWS журналіста Андрія Павловського, який зареєстрований у Мін'юсті як ЗМІ. 

Зокрема, Грановський відкинув чутки про можливість залучення фінансування каналу зі сторони нардепа Ігоря Палиці (соратника олігарха Ігоря Коломойського), однак підтвердив, що співпрацював із Палицею і має з ним дружні стосунки. З власних джерел «Детектора медіа» відомо, що Грановський останнім часом працював з політичним проєктом Палиці «За майбутнє». Про це пише також блогер і член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко. 

«У мене позиція дуже жорстка! Я проти будь-якої "джинси" на каналі, категорично. З Палицею у мене дружні стосунки, контракт припинений і ніякого відношення Палиця до цієї історії не має. Я думаю, що він дізнався про це з новин, як і ви. Я, до речі, після цього з ним не говорив. Те, що я сьогодні збираюся їхати в Буковель, то це було заплановано ще два місяці тому і я їду туди як гість, як друг, а не за грошима. У каналу з грошима все добре», — запевняє Грановський. 

Грановський зазначив, що зараз не має жодної комунікації з Офісом президента, а етер каналу «Наш» засвідчує «відсутність домовленостей з Офісом президента». 

«Оскільки будь-яке медіа є посередником між державою і суспільством, то корисно спілкуватися як з державою, так і з суспільством. Я б у цьому не бачив ніякої проблеми, якщо така комунікація є. У мене її особисто немає. По ефіру я ніяких домовленостей з Банкової не помітив», — запевнив Грановський. 

Коментуючи взаємовідносини каналу «Наш» з Нацрадою з телерадіомовлення, Грановський зазначив, що хотів би бачити «конструктивний діалог» між сторонами, схожий на «співпрацю наукового керівника і аспіранта». Нагадаємо, що 10 червня «Наш» отримав від Нацради два нові штрафи, два попередження і призначення ще двох перевірок через «фейки російської пропаганди та ознаки розпалювання релігійної і національної ворожнечі».  

Генпродюсер «Нашого» сказав, що добре знайомий та поважає  нинішню голову регулятивного органу Ольгу Герасим’юк і, на його думку, Нацрада та телеканал «мають знайти якесь рішення, оскільки медіа – це все-таки вільний інститут».  «Якщо Нацрада претендує на позицію наукового керівника, то ми із задоволенням захистимо свою позицію. Аспірант має право вибирати тему, формулює гіпотезу, сам вибирає літературу, джерела для своєї наукової роботи. Науковий керівник його направляє, щоб він максимально зробив правильно у відповідності зі стандартами, а не як вихователь в школі, який займається вихованням хулігана…Сподіваюся, моє минуле члена Нацради дасть мені право з ними говорити як з колегами, а не як школяру з хуліганами», — додав Грановський.

Фото: detector.media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY