50-й кінофестиваль «Молодість» оголосив фільм-закриття

50-й кінофестиваль «Молодість» оголосив фільм-закриття

28 Травня 2021
2389
28 Травня 2021
14:49

50-й кінофестиваль «Молодість» оголосив фільм-закриття

2389
Ним стане копродукційна стрічка «Егрегор» режисера Станіслава Капралова.
50-й кінофестиваль «Молодість» оголосив фільм-закриття
50-й кінофестиваль «Молодість» оголосив фільм-закриття

Про це організатори 50-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» оголосили на пресконференції 27 травня. 

Повнометражний трилер із елементами містики «Егрегор» розповідає про древній культ, таємничий орден, який впродовж сотні років утворює містичні Егрегори з енергії та бореться за можливість керувати свідомістю людства та опанувати світ.

Стрічка є копродукцією України, США та Польщі. Український виробник – продакшн Solar Media Entertainment.  

Ролі у фільмі виконають американські актори Омрі Роуз, Валерія Караман, польські актори Данієль Ольбрихський, Анджей Зелінський та українська акторка Олена Лавренюк.

Режисер – Станіслав Капралов. Генеральний продюсер фільму – Сергій Лавренюк.

Як писав «Детектор медіа», проєкт фільму «Егрегор» став одним із переможців 9-го пітчингу Держкіно. Раніше над фільмом працював Любомир Левицький, який мав стати його режисером. У 2015 році він повідомляв, що сценарій стрічки завершено й вона має вийти в 2016 році. У липні 2016 року проєкт фільму брав участь у пітчингу Одеського кінофестивалю. Зміна режисера відбулася через неможливість Любомира Левицького й надалі займатися проєктом. Цю зміну в квітні 2019 року погодила Рада з державної підтримки кінематографії.

Нагадаємо, 50-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» пройде з 29 травня до 6 червня 2021 року. Організатори планують провести захід у гібридному форматі – онлайн і офлайн. 6 травня кінофестиваль оголосив програму та ведучих церемоній відкриття і нагородження.

Яким буде нинішній кінофестиваль, голова Наглядової ради «Молодості» Владислав Лясовський розповів в інтерв'ю «Детектору медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2389
Читайте також
11.06.2021 15:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
6 068
04.06.2021 09:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
5 847
29.05.2021 15:18
Катерина Городнича
«Детектор медіа»
6 243
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду