Любомир Левицький: Сценарій стрічки «Егрегор» завершено

Любомир Левицький: Сценарій стрічки «Егрегор» завершено

14 Червня 2015
3215
14 Червня 2015
18:46

Любомир Левицький: Сценарій стрічки «Егрегор» завершено

3215
Любомир Левицький: Сценарій стрічки «Егрегор» завершено
Любомир Левицький: Сценарій стрічки «Егрегор» завершено

Фільм українського кінорежисера Любомира Левицького, над яким він розпочав роботу у 2014 році, носитиме назву «Егрегор». Про це повідомляє «Еспресо.TV».

 

За сюжетом, стародавня таємна організація - «Орден чорної діадеми» - затіяла змову. Засновник «Ордену» має пряме відношення до України, хоча сам він не українець. Його портрет знаходиться в Луврі. А наслідком змови став Майдан в Україні. Прем'єра трилера запланована на 2016 рік.

 

Бюджет нової картини Любомира Левицького складе 10 мільйонів доларів. Частину коштів, за його словами залучено з Канади. Від початку кінорежисер планував створити кіно із-залученням бізнес-інвестицій з України, США та Канади.

 

Зйомки пройдуть в Україні, Канаді, Польщі та Франції, а сам фільм буде англійською мовою. «Сценарій вже готовий. Скоро почнуться кастинги. На сьогодні є тільки виконавець головної ролі - канадський актор, він знаменитість, але поки я не можу назвати його ім'я. Українці теж будуть задіяні, але не в головних ролях. Сюжет "Егрегора" близький до "Коду да Вінчі», - розповів пан Левицький.

 

Нагадаємо, стрічка  «Тіні незабутих предків» Любомира Левицького мала успіх в кінопрокаті.

 

Кінорежисер ставить собі за мету опанувати жанрове кіно і називає своїми кумирами Люка Бессона та Гая Річі

 

«Детектор медіа»

Фото - http://zbruc.eu

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3215
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду