detector.media
28.05.2021 14:49
50-й кінофестиваль «Молодість» оголосив фільм-закриття
50-й кінофестиваль «Молодість» оголосив фільм-закриття
Ним стане копродукційна стрічка «Егрегор» режисера Станіслава Капралова.

Про це організатори 50-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» оголосили на пресконференції 27 травня. 

Повнометражний трилер із елементами містики «Егрегор» розповідає про древній культ, таємничий орден, який впродовж сотні років утворює містичні Егрегори з енергії та бореться за можливість керувати свідомістю людства та опанувати світ.

Стрічка є копродукцією України, США та Польщі. Український виробник – продакшн Solar Media Entertainment.  

Ролі у фільмі виконають американські актори Омрі Роуз, Валерія Караман, польські актори Данієль Ольбрихський, Анджей Зелінський та українська акторка Олена Лавренюк.

Режисер – Станіслав Капралов. Генеральний продюсер фільму – Сергій Лавренюк.

Як писав «Детектор медіа», проєкт фільму «Егрегор» став одним із переможців 9-го пітчингу Держкіно. Раніше над фільмом працював Любомир Левицький, який мав стати його режисером. У 2015 році він повідомляв, що сценарій стрічки завершено й вона має вийти в 2016 році. У липні 2016 року проєкт фільму брав участь у пітчингу Одеського кінофестивалю. Зміна режисера відбулася через неможливість Любомира Левицького й надалі займатися проєктом. Цю зміну в квітні 2019 року погодила Рада з державної підтримки кінематографії.

Нагадаємо, 50-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» пройде з 29 травня до 6 червня 2021 року. Організатори планують провести захід у гібридному форматі – онлайн і офлайн. 6 травня кінофестиваль оголосив програму та ведучих церемоній відкриття і нагородження.

Яким буде нинішній кінофестиваль, голова Наглядової ради «Молодості» Владислав Лясовський розповів в інтерв'ю «Детектору медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY