detector.media
26.05.2021 08:25
AIN.ua запустило нове видання про бізнес
AIN.ua запустило нове видання про бізнес
Шефредактором AIN.Business став Олексій Бондаренко.

Команда українського інтернет-видання AIN.ua запустила новий проєкт про малий та середній бізнес — AIN.Business. Про це повідомив видавець Ain.ua Ілля Бошняков.

Шефредактором AIN.Business став український журналіст, засновник онлайн-видання про нову українську музику LiRoom, колишній редактор AIN.ua Олексій Бондаренко.

«AIN.Business — не окремий розділ AIN.ua, а повноцінний сайт зі своєю редакцією. Ми бачимо запит на практичну та раціональну інформацію: пояснення, інструкції, розповіді про бізнес з цифрами та фактами про, наприклад, виробників меблів чи крутий український бренд одягу. Звідусіль розповідають, як оперувати мільйонами та будувати мільярдні компанії, забуваючи навчити чи розповісти, з чого потрібно починати, які перші кроки. Новий проєкт дозволить нам якісніше покрити нішу середнього та малого бізнесу», – розповіли у виданні.

AIN.Business писатиме українською мовою про малий та середній бізнес. Команда проєкту робитиме акцент на бізнесі, що не має must-Tech. Наразі проєкт працює у beta-режимі.

Нагадаємо, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України запустило сайт для підтримки підприємців, на бізнес яких вплинули заходи карантину в Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY