Тімур Мірошниченко та телеканал «Україна» припиняють співпрацю

Тімур Мірошниченко та телеканал «Україна» припиняють співпрацю

1 Квітня 2021
14734
1 Квітня 2021
09:37

Тімур Мірошниченко та телеканал «Україна» припиняють співпрацю

14734
За інформацією джерел «Детектора медіа», Мірошниченко може стати ведучим нового проєкту на «1+1»
Тімур Мірошниченко та телеканал «Україна» припиняють співпрацю
Тімур Мірошниченко та телеканал «Україна» припиняють співпрацю

Як повідомили джерела «Детектора медіа»,  телеведучий Тімур Мірошниченко, який веде шоу «Зірковий шлях» на каналі «Україна», з квітня буде брати участь у новому проєкті каналу «1+1». Формат шоу поки що невідомий.

У відповідь на офіційний запит «ДМ»  у прес-службі каналу «Україна» повідомили: «Канал "Україна" припиняє співпрацю з ведучим шоу "Зірковий Шлях" Тімуром Мірошниченком. 6 квітня в ефір вийде останній випуск програми за його участю. Ми вдячні Тимуру за співпрацю і бажаємо йому подальших успіхів. Нового ведучого «Зіркового Шляху» вже обрано, наразі творча команда проєкту знімає перші програми за його участю. Вперше в ефірі нового ведучого "Зіркового Шляху" глядачі побачать у наступну середу, 7 квітня».

Ім’я нового ведучого шоу поки що не розголошується.

У пресслужбі «1+1» не підтвердили інформацію про участь Тімура Мірошниченка в новому проекті, проте повідомили, що працюють над створенням нового шоу та проводять кастинг на роль ведучого:

«Наразі тривають кастинги ведучих. Деталі про новий проєкт і кого буде обрано на ролі ведучих – обов’язково повідомимо додатково».

Нагадаємо, що Тімур Мирошниченко багато років коментує «Євробачення», як доросле, так і дитяче, на Суспільному. У 2009 та 2013 роках був ведучим дитячих пісенних конкурсів Євробачення, а також одним з ведучих пісенного конкурсу Євробачення 2017, що проходили в Києві. З  вересня 2019 року веде програму «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

30 березня стало відомо, що Мірошниченко заявлений ведучим фестивалю «Слов’янський базар у Вітебську», якій він вів останні 10 років, що викликало негативну реакцію у соцмережах та ЗМІ. Пізніше Мірошниченко повідомив, що відмовився брати участь у фестивалі, який фінансується з бюджету Союзної держави Білорусі та Росії, а також відбувається під патронатом самопроголошеного президента Олександра Лукашенка. 30 березня голова правління АТ «НСТУ» Зураб Аласанія повідомив, що Мірошниченко звільнився з каналу за власним бажанням. Тімур Мірошниченко повідомив «Детектору медіа», що планує працювати на Суспільному за сумісництвом.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14734
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду