«Україна» придбала права на британський формат All Together Now

«Україна» придбала права на британський формат All Together Now

21 Травня 2021
2183

«Україна» придбала права на британський формат All Together Now

2183
Україна стала 18 країною, у якій виходитиме це музичне шоу.
«Україна» придбала права на британський формат All Together Now
«Україна» придбала права на британський формат All Together Now

Телеканал «Україна» 21 травня повідомив, що придбав у Banijay Rights права на адаптацію британського формату музичного шоу All Together Now.  

«Формат All Together Now унікальний як за видовищністю та емоційною напругою, так і за своїми правилами. Вперше на вітчизняному телебаченні талант учасників оцінюватимуть відразу сто членів журі. Переконана, це буде, дійсно, народний проєкт», – розповіла директорка телеканалу «Україна» Вікторія Корогод.

За правилами проєкту, учасники співають перед журі, яке складається зі 100 музичних експертів – артистів.

«Завдання учасника – виконати обрану композицію так, щоб якомога більше членів журі встали та співали разом з ним. Що більше людей долучаться до виконання пісні, то більше шансів у конкурсанта пройти у фінал шоу та позмагатися за перемогу», – йдеться в описі.

Правовласник формату All Together Now – Banijay Rights. Розважальний проєкт All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу, серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала 18 країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Канал «Україна» вже розпочав кастинг вокалістів нового проєкту.

Нагадаємо, 14 квітня телеканал «Україна» повідомив, що готує нове розважальне співоче шоу та оголосив кастинг вокалістів для нового проєкту. У інтерв’ю «Детектору медіа» директор «Медіа Групи Україна» Євгеній Бондаренко розповів, що телеканал «Україна» фіналізує свої плани щодо виробництва розважальних шоу на осінній сезон

Фото: Україна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2183
Читайте також
12.05.2021 17:20
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
2 845
07.05.2021 10:30
Марія Спалєк
для «Детектора медіа»
4 453
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду