detector.media
01.04.2021 09:37
Тімур Мірошниченко та телеканал «Україна» припиняють співпрацю
Тімур Мірошниченко та телеканал «Україна» припиняють співпрацю
За інформацією джерел «Детектора медіа», Мірошниченко може стати ведучим нового проєкту на «1+1»

Як повідомили джерела «Детектора медіа»,  телеведучий Тімур Мірошниченко, який веде шоу «Зірковий шлях» на каналі «Україна», з квітня буде брати участь у новому проєкті каналу «1+1». Формат шоу поки що невідомий.

У відповідь на офіційний запит «ДМ»  у прес-службі каналу «Україна» повідомили: «Канал "Україна" припиняє співпрацю з ведучим шоу "Зірковий Шлях" Тімуром Мірошниченком. 6 квітня в ефір вийде останній випуск програми за його участю. Ми вдячні Тимуру за співпрацю і бажаємо йому подальших успіхів. Нового ведучого «Зіркового Шляху» вже обрано, наразі творча команда проєкту знімає перші програми за його участю. Вперше в ефірі нового ведучого "Зіркового Шляху" глядачі побачать у наступну середу, 7 квітня».

Ім’я нового ведучого шоу поки що не розголошується.

У пресслужбі «1+1» не підтвердили інформацію про участь Тімура Мірошниченка в новому проекті, проте повідомили, що працюють над створенням нового шоу та проводять кастинг на роль ведучого:

«Наразі тривають кастинги ведучих. Деталі про новий проєкт і кого буде обрано на ролі ведучих – обов’язково повідомимо додатково».

Нагадаємо, що Тімур Мирошниченко багато років коментує «Євробачення», як доросле, так і дитяче, на Суспільному. У 2009 та 2013 роках був ведучим дитячих пісенних конкурсів Євробачення, а також одним з ведучих пісенного конкурсу Євробачення 2017, що проходили в Києві. З  вересня 2019 року веде програму «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

30 березня стало відомо, що Мірошниченко заявлений ведучим фестивалю «Слов’янський базар у Вітебську», якій він вів останні 10 років, що викликало негативну реакцію у соцмережах та ЗМІ. Пізніше Мірошниченко повідомив, що відмовився брати участь у фестивалі, який фінансується з бюджету Союзної держави Білорусі та Росії, а також відбувається під патронатом самопроголошеного президента Олександра Лукашенка. 30 березня голова правління АТ «НСТУ» Зураб Аласанія повідомив, що Мірошниченко звільнився з каналу за власним бажанням. Тімур Мірошниченко повідомив «Детектору медіа», що планує працювати на Суспільному за сумісництвом.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY