Тімур Мірошниченко перейшов на «1+1»

Тімур Мірошниченко перейшов на «1+1»

7 Квітня 2021
5539

Тімур Мірошниченко перейшов на «1+1»

5539
Ведучий працює над новим шоу «Твій День».
Тімур Мірошниченко перейшов на «1+1»
Тімур Мірошниченко перейшов на «1+1»

Телеведучий Тімур Мірошниченко, який 31 березня пішов з Суспільного за власним бажанням, почав працювати на телеканалі «1+1». Про це він 7 квітня повідомив у Facebook.

Мірошниченко працює над новим шоу каналу – «Твій День». Разом з ним у проєкті беруть участь акторка Анастасія Ровинська (Стася Єгорова), хореограф Владислав Яма, актриса і телеведуча Руслана Писанка, теле- та радіоведучий Володимир Рябчун.

«1+1» повідомив, що в проєкті «Твій День» буде шестеро основних ведучих, які вестимуть ефіри по троє. Ім’я шостого ведучого наразі не розголошують. Окрім того, раз на тиждень до ведучих приходитиме ще одна суперзірка.

«Для будь-якого ведучого такий проєкт як "Твій День" – це величезний крок вперед. Адже це правдива історія, історія без суфлера. 5 годин прямого ефіру щодня – дуже серйозно. Впевнений, проєкт буде суперцікавим та рейтинговим! Хочеться плекати головну ідею шоу – ще більше спілкування з глядачами», – розповів Тімур Мірошниченко та додав, що скоро відбудеться прем’єра проєкту.

Як писав ДМ, у лютому 2021 року телеканал «1+1» розпочав роботу над денним шоу в форматі інфотейнмент під назвою «Твій день». Проєкт виходитиме в ефір по буднях. Ведучі разом із запрошеними гостями і експертами будуть обговорювати головні події дня та давати поради. Над новим інформаційно-розважальним проєктом працює команда програм «Сніданок з 1+1» та ЖВЛ. «Твій день» також стане дебютом ведучого Єгора Гордєєва як продюсера. На посаду шефредакторки проєкту запрошено випускову редакторку «Сніданку з 1+1» Людмилу Подлевську.

Тімур Мірошниченко з 2005 року є коментатором пісенного конкурсу «Євробачення», який транслюється на суспільному телеканалі «UA: Перший».

30 березня 2021-го стало відомо, що телеведучий Тімур Мірошниченко заявлений ведучим фестивалю «Слов’янський базар у Вітебську», якій він вів останні 10 років. Це викликало негативну реакцію у соцмережах та ЗМІ. Пізніше Тімур Мірошниченко повідомив, що відмовився брати участь у фестивалі, який фінансується з бюджету Союзної держави Білорусі та Росії, а також відбувається під патронатом самопроголошеного президента Олександра Лукашенка.

30 березня голова правління АТ «НСТУ» Зураб Аласанія повідомив, що Тімур Мірошниченко звільнився з каналу за власним бажанням. Тімур Мірошниченко повідомив «Детектору медіа», що планує працювати на Суспільному за сумісництвом.

Пізніше Мірошниченко і Національна суспільна телерадіокомпанія України домовилися, що після звільнення з Суспільного він залишається ведучим і коментатором «Євробачення-2021». У НСТУ його вважають українською зіркою як для єврофанів, так і для Суспільного мовника. Телеведучий коментуватиме на «UA: Першому» міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2021», який пройде у Роттердамі 18, 20 і 22 травня. Представники України гурт  Go_A виступить у першому півфіналі . У конкурсі мали взяти участь 41 країна. Без Білорусі і Вірменії залишилося 39 учасників. 

4 квітня стало відомо, що замість Тімура Мірошниченка «Слов’янський базар у Вітебську» вестиме Андрій Доманський, працює на каналі «Інтер» з 2014 року. Пізніше Доманський заявив, що його кандидатуру дійсно розглядали в якості ведучого, але офіційної згоди від нього немає, і не буде. 6 квітня організатори фестивалю «Слов’янський базар у Вітебську» оголосили ведучою урочистого відкриття від України режисерку-постановницю ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України Оксану Антонюк. Утім сама Оксана Антонюк сказала «Детектору медіа», що не отримувала запрошення від фестивалю, та припустила, що її назвали, бо організаторам «потрібно було заявити когось від України».

Фото: Тімур Мірошниченко / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5539
Читайте також
06.04.2021 10:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
4 387
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
dodolik
1086 дн. тому
Аласанія робить все, щоб після нього і трава не росла на УТ-1.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду