Вікторія Шульженко очолила департамент виробництва програм Нового каналу

Вікторія Шульженко очолила департамент виробництва програм Нового каналу

2 Грудня 2020
3894
2 Грудня 2020
19:38

Вікторія Шульженко очолила департамент виробництва програм Нового каналу

3894
StarLightMedia збільшує обсяги виробництва власного контенту, зокрема розважальних програм, тому розділив департамент виробництва програм та серіалів на два окремих.
Вікторія Шульженко очолила департамент виробництва програм Нового каналу
Вікторія Шульженко очолила департамент виробництва програм Нового каналу

Колишня генпродюсерка «1+1 Продакшн» Вікторія Шульженко (Левченко) з 2 грудня обіймає посаду генеральної продюсерки департаменту виробництва програм Нового каналу. Про це повідомляє пресслужба медіагрупи StarLightMedia.

«Велике щастя створювати той контент, який дивишся сама. Новий канал був моїм першим місцем роботи. Я вважаю, що моя любов до розважального телебачення багато у чому продиктована веселістю та безбашеністю бренду Нового! Рада знову бути частиною такого визначного розважального ТВ бренду та мати можлівість допомогти у створенні нових продуктів, які розмовлятимуть із глядачем з екрану телевізора, смартфона чи лептопа», - прокоментувала призначення Вікторія Шульженко.

У медіагрупі очікують, що призначення пані Шульженко посилить креативний супервайзинг та організацію творчої роботи щодо створення контенту у межах стратегічної сітки каналу. Серед завдань генпродюсерки – організація єдиного вікна роботи каналу із продакшенами, забезпечення креативних спонсорських проявів та своєчасного виробництва програм для телеканалу.

Раніше за виробництво програм та серіалів Нового каналу відповідала Саша Ткаченко. Зараз вона працює генеральною продюсеркою окремо серіального виробництва.

Вікторія Шульженко розпочала роботу на «1+1» у 2009 році. До цього вона очолювала відділ закупівель Нового каналу. У жовтні 2009 року вона була призначена програмною директоркою групи «1+1 медіа», у листопаді 2011 року стала генеральною продюсеркою каналу «1+1», а у вересні 2012 її посада змінилась на головну продюсерку з розважальних форматів. У жовтні 2012 року вона залишила «1+1 медіа» та очолила програмний департамент російського каналу СТС. У вересні 2015 року вона повернулася в «1+1 медіа» на посаду програмної директорки каналу ТЕТ, а з 1 квітня 2016 року стала генеральною продюсеркою каналу ТЕТ. 16 вересня 2019 року пані Шульженко стала генеральною продюсеркою «1+1 Продакшн». Загалом з «1+1 медіа» Вікторія Шульженко співпрацювала 10 років. З 27 листопада 2020 року вона залишила «1+1 медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3894
Читайте також
08.12.2020 17:36
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 948
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду