«1+1» призначив нового програмного директора та продюсера серіалів і кіно

27 Вересня 2012
9384
27 Вересня 2012
15:08

«1+1» призначив нового програмного директора та продюсера серіалів і кіно

9384
У Вікторії Шульженко змінилася посада
«1+1» призначив нового програмного директора та  продюсера серіалів і кіно

Програмним директором каналу «1+1» призначений продюсер проектів Sister's Production -Андрій Коваль, а головним продюсером серіалів та кіновиробництва стала Олена Васильєва, яка раніше була шеф-редактором телевізійних серіалів креативного департаменту компанії Story First Production (холдинг «СТС-Медіа»). Про це  повідомляє прес-служба «1+1».

 

До Sister's Production Андрій Коваль працював маркетологом-аналітиком на Новому каналі.

 

«Мої нові обов'язки - аналіз і модифікація програмної сітки телеканалу. Вже зараз ми будемо готуватися до нового сезону, і я сподіваюся, що зможу привнести якісні зміни в процес», - зазначив Андрій Коваль.

 

Олена Васильєва у якості Сreative Еxecutive також курирувала сценарну розробку англомовних проектів кінокомпанії «Базелевс» (офіс у Лос-Анджелесі), працювала з російськомовним сценарним відділом компанії Bekmambetov Projects Limited. «У роботі з серіалами та кіно необхідно не тільки вловлювати тенденції, але і грати на випередження, передбачаючи очікування глядача» - наголосила пані Васильєва.

 

За словами генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка оновлена команда програмінгу каналу вже зараз починає працювати над новими сезонами 2013 року. «Конкуренція кидає нові виклики, але ми готові на них відповісти», - додав він.

 

Вікторія Шульженко буде призначена на посаду головного продюсера по розважальним форматів і буде курирувати власне виробництво по цьому напрямку. «Мені завжди подобалася робота саме з розважальним контентом. Він дає не тільки простір для фантазії, але і досить велику свободу дій. Я рада, що у мене зараз є можливість сконцентрувати всі зусилля саме в цій частині виробництва », - сказала вона.

 

Нагадаємо, що раніше новим керівником кіноредакції «1+1»  був призначений Андрій Алферов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9384
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Банк
4221 дн. тому
Козел.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду