Вікторія Шульженко стала генеральним продюсером «1+1»

10 Листопада 2011
14703
10 Листопада 2011
16:17

Вікторія Шульженко стала генеральним продюсером «1+1»

14703
Вікторія Шульженко стала генеральним продюсером «1+1»

Сьогодні, 10 листопада, Вікторія Шульженко призначена генеральним продюсером телеканалу «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

До цього вона працювала програмним директором «1+1». Згідно з новим штатним розписом, Вікторії Шульженко тепер напряму підпорядковується програмний відділ, відділ закупівель і відділ маркетингу каналу «1+1».

 

За словами генерального директора групи компаній «1+1» Олександра Ткаченка, призначення пані Шульженко генпродюсером каналу є наслідком упроваджуваної політики підвищення самостійної ролі кожного з каналів групи, а також визнанням її внеску в зростання показників «1+1». «Вікторія вже півтора роки працює в компанії, і за цей час виросла як професіонал і менеджер. Я бажаю їй щирих успіхів у роботі», - каже пан Ткаченко.

 

Нагадаємо, що Вікторія Шульженко прийшла на «1+1» у 2009 році з посади керівника відділу закупівель Нового каналу. На «1+1» вона стала програмним директором, замінивши Сергія Дем'янчука.

 

Як писала «Детектор медіа», раніше генпродюсером каналу ТЕТ була призначена Ірина Костюк, каналу «2+2» - Олександр Асаулюк. Обидва канали входять до групи компаній «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14703
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр1
4540 дн. тому
Докаленко самый главный по развлекательным проектам, если не ошибаюсь. Ткаченко Докаленко Шульженко - вот кто руководит сегодня каналом, и у них это очень хорошо получается, интер на подсосе со своими шоу.
lisa
4540 дн. тому
а Виталик Докаленко кто?
владик
4543 дн. тому
Вика, бойтесь данайцев, дары приносящих... Кого там Саша на ваше место присмотрел, не Лезину ли?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду