Вікторія Шульженко керуватиме програмним департаментом російського каналу СТС

11 Грудня 2012
6166
11 Грудня 2012
11:18

Вікторія Шульженко керуватиме програмним департаментом російського каналу СТС

6166
Вікторія Шульженко керуватиме програмним департаментом російського каналу СТС

Вікторія Шульженко , колишній генпродюсер каналу «1+1», очолила програмний департамент російського телеканалу СТС. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Розважальне телебачення - це те, що я люблю, чим живу останні десять років, а СТС - експерт у розвагах. Дуже рада стати частиною такого великого колективу», - зазначила пані Шульженко. На новій посаді Вікторія буде працювати під безпосереднім керівництвом генерального директора СТС В'ячеслава Муругова.

 

Сам пан Муругов побажав новому програмному директору успіхів у новій команді та зазначив, що Вікторія зарекомендувала себе як великий професіонал у своїй галузі.

 

Нагадаємо, Вікторія Шульженко розпочала роботу на телеканалі «1+1» у 2009 році. До цього вона очолювала відділ закупівель Нового каналу. У жовтні 2009 року вона була призначена програмним директором групи «1+1», у листопаді 2011 року Вікторія Шульженко стала генеральним продюсером каналу, а у вересні 2012  її посада змінилась на головного продюсера з розважальних форматів .

 

Вікторія Шульженко закінчила Україно-Американський Гуманітарний Інститут, а також отримала ступінь МВА.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа»,  Анатолій Єрема  у листопаді 2012 року був призначений головним продюсером з розважальних програм каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6166
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду