«Україна 24» став доступним на платформі Kartina.TV

«Україна 24» став доступним на платформі Kartina.TV

16 Липня 2020
2161
16 Липня 2020
15:34

«Україна 24» став доступним на платформі Kartina.TV

2161
Із липня 2020 року інформаційний канал «Медіа Групи Україна» – «Україна 24» – став доступний для абонентів ОТТ-оператора Kartina.TV.
«Україна 24» став доступним на платформі Kartina.TV
«Україна 24» став доступним на платформі Kartina.TV

Про це повідомляє пресслужба групи.

«Після кодування українських каналів на супутнику доступ до об’єктивної інформації для українців, які живуть і подорожують закордоном, став більш обмеженим. Запуск каналу «Україна 24» на ОТТ-платформах є важливим завданням для нас. Ми віримо, що «Україна 24» зможе зайняти цю нішу, та будемо активно просувати канал на міжнародному ринку», - зазначив Олександр Ремезовський, директор департаменту дистрибуції платних каналів і медіа платформ.

Нагадаємо, у липні 2019 року «Медіа Група Україна» уклала контракт з ОТТ оператором Kartina.TV на ретрансляцію міжнародних версій телеканалів «Україна» та НЛО TV – Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2. А у січні 2020 року отримала контракт на ретрансляцію міжнародних телеканалів з компанією Terra TV – засновником платформи ALTRU на базі ізраїльського телекомунікаційного провайдера НОТ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2161
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду