«Медіа Група Україна» отримує роялті від міжнародних провайдерів за свої канали

«Медіа Група Україна» отримує роялті від міжнародних провайдерів за свої канали

5 Березня 2020
2062
5 Березня 2020
13:56

«Медіа Група Україна» отримує роялті від міжнародних провайдерів за свої канали

2062
«Медіа Група Україна» отримує від іноземних провайдерів за свої міжнародні канали роялті у розмірі 30 євроцентів.
«Медіа Група Україна» отримує роялті від міжнародних провайдерів за свої канали
«Медіа Група Україна» отримує роялті від міжнародних провайдерів за свої канали

Про це в інтерв’ю «Детектор медіа» розказав  директор департаменту дистрибуції платних каналів «Медіа Групи Україна» Олександр Ремезовський.

«Це середня ціна. Тому що в кожній країні є свої правила. Є канали, які продаються за 1-2 долари, але є й дешевші. У деяких іноземних провайдерів досить цікава політика. Спершу вони можуть взяти канал у тест на 2-3 місяці. Якщо його не дивляться, тоді вони пропонують правовласникам платити, щоб лишити цей канал у мережі. З невисоким рейтингом канал лишають у пакеті безкоштовно. Але за ті канали, які дивляться, іноземні правовласники готові платити. Чим популярніший контент, тим більше шансів, що за нього платитимуть», - зазначив Олександр.

Медіагрупа має чотири канали.

Ukraine 1  представляє українські серіали, художні фільми, документальні, соціальні та інформаційні програми: серіали «Співачка», «Клан ювелірів», «На лінії життя», «Ляля», «Лікар Ковальчук», скріптед-реаліті «Реальна містика», «Агенти справедливості» та ін.

Ukraine 2 – програми та шоу: «Говорить Україна», «Місія: краса», «Свекруха чи невістка», «Найкращий кухар на селі» тощо.

NLO TV 1 – це гумористичні серіали і розважальні програми («Як гартувався стайл», «СуперКопи», «Сишишшоу», «Мамахохотала» тощо).

NLO TV 2 – шоу і передачі з навчальними елементами («Чистоплюї», «Роздовбаї», «Єврочекін» тощо).

 За словами Олександра Ремезовського,  медіагрупа зараз перемовини з найбільшими провайдерами США, які мають і кабельні мережі, й ОТТ-сервіси, й супутникові платформи.

Нагадаємо, у липні 2019 року «Медіа Група Україна» уклала контракт з ОТТ оператором Kartina.TV на ретрансляцію міжнародних версій телеканалів «Україна» та НЛО TV – Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2. А у січні 2020 року отримала  контракт на ретрансляцію міжнародних телеканалів з компанією Terra TV – засновником платформи ALTRU на базі ізраїльського телекомунікаційного провайдера НОТ.

Фото: пресслужба «Медіа Група Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2062
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду