Міжнародні канали «Медіа Групи Україна» стали доступні на ізраїльській платформі

Міжнародні канали «Медіа Групи Україна» стали доступні на ізраїльській платформі

3 Січня 2020
3210
3 Січня 2020
13:48

Міжнародні канали «Медіа Групи Україна» стали доступні на ізраїльській платформі

3210
«Медіа Група Україна» уклала контракт на ретрансляцію міжнародних телеканалів Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2 з компанією Terra TV – засновником платформи ALTRU на базі ізраїльського телекомунікаційного провайдера НОТ.
Міжнародні канали «Медіа Групи Україна» стали доступні на ізраїльській платформі
Міжнародні канали «Медіа Групи Україна» стали доступні на ізраїльській платформі

Про це повідомляє пресслужба групи.

Офіційний запуск ALTRU відбувся у 2019 році. Платформа використовує технологічне рішення на базі оператора HOT, яке дозволяє на одному ресивері здійснювати трансляцію кабельного та інтернет-телебачення.

Зараз до неї входять 65 ефірних каналів, а також VOD-архів. В Ізраїлі проживає багато українців, тому, на думку медіагрупи, значну увагу команда ALTRU приділяє підбору українських каналів.

«Унікальність платформи і широта нашого контенту – це поєднання успіху для українських абонентів. А розподіл мов, української та російської – 50/50, і можливість вибору звукової доріжки – розширює нашу цільову аудиторію», - зазначив Олександр Ремезовський, директор департаменту дистрибуції платних каналів «Медіа Групи Україна».

За його словами, за півроку існування пакету українських каналів у Ізраїлі група набрала «переконливу кількість абонентів», однак яку саме, він не уточнює.

Юрій Гольдштейн, директор з маркетингу ALTRU, сподівається, що завдяки каналам «Медіа Групи Україна» збільшиться кількість клієнтів платформи.

Ukraine 1/Ukraine 2 – транслюють 800 годин контенту на рік, а NLO TV 1/NLO TV 2 близько 400 годин.

Ukraine 1  представляє українські серіали, художні фільми, документальні, соціальні та інформаційні програми: серіали «Співачка», «Клан ювелірів», «На лінії життя», «Ляля», «Лікар Ковальчук», скріптед-реаліті «Реальна містика», «Агенти справедливості» та ін.

Ukraine 2 – програми та шоу: «Говорить Україна», «Місія: краса», «Свекруха чи невістка», «Найкращий кухар на селі» тощо.

NLO TV 1 – це гумористичні серіали і розважальні програми («Як гартувався стайл», «СуперКопи», «Сишишшоу», «Мамахохотала» тощо).

NLO TV 2 – шоу і передачі з навчальними елементами («Чистоплюї», «Роздовбаї», «Єврочекін» тощо).

Нагадаємо, у липні 2019 року «Медіа Група Україна» уклала контракт з ОТТ оператором Kartina.TV на ретрансляцію міжнародних версій телеканалів «Україна» та НЛО TV – Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3210
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду