Міжнародні канали «Медіа Групи Україна»  уклали угоду з Kartina.TV

Міжнародні канали «Медіа Групи Україна» уклали угоду з Kartina.TV

17 Липня 2019
3977
17 Липня 2019
11:49

Міжнародні канали «Медіа Групи Україна» уклали угоду з Kartina.TV

3977
«Медіа Група Україна» уклала контракт з ОТТ оператором Kartina.TV на ретрансляцію міжнародних версій телеканалів «Україна» та НЛО TV – Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2.
Міжнародні канали «Медіа Групи Україна»  уклали угоду з Kartina.TV
Міжнародні канали «Медіа Групи Україна»  уклали угоду з Kartina.TV

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Просування міжнародних каналів – одне зі стратегічних завдань «Медіа Групи Україна». Партнерство з таким великим міжнародним гравцем як Kartina.TV, відкриває великі перспективи», - наголосив Олександр Ремезовський, директор департаменту дистрибуції платних каналів та медіаплатформ.

Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2 – пакет українських каналів з міжнародними правами для всього світу. Канали представлені в HD-якості в режимі 24/7 для провайдерів всіх типів (аналогових, цифрових, супутникових OTT операторів тощо).

За інформацією групи підписники Kartina.TV -  це 5 мільйонів глядачів в країнах Європи та Америки, в Ізраїлі та ОАЕ. Сервіс Kartina.TV доступний в будь-якому куточку світу, де є інтернет.

Ukraine 1/Ukraine 2 – транслюють 800 годин контенту на рік, а NLO TV 1/NLO TV 2 близько 400 годин.

Ukraine 1  представляє українські серіали, художні фільми, документальні, соціальні та інформаційні програми: серіали «Співачка», «Клан ювелірів», «На лінії життя», «Ляля», «Лікар Ковальчук», скріптед-реаліті «Реальна містика», «Агенти справедливості» та ін.

Ukraine 2 – програми та шоу: «Говорить Україна», «Місія: краса», «Свекруха чи невістка», «Найкращий кухар на селі»тощо..

NLO TV 1 – це гумористичні серіали і розважальні програми («Як гартувався стайл», «СуперКопи», «Сишишшоу», «Мамахохотала» тощо).

NLO TV 2 – шоу і передачі з навчальними елементами («Чистоплюї», «Роздовбаї», «Єврочекін» тощо).

Нагадаємо, у «Медіа Група Україна» входить національний телеканал загального інтересу «Україна», молодіжний телеканал НЛО TV, телеканал  Індиго TV, тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», міжнародні канали Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2, телеканали «Донбас», «34 телеканал», «Сигма», медіа-агентство повного циклу «Медіа Партнерство Баінг», оператора супутникового мовлення Xtra TV, продакшн-компанії «Теле Про» і «Допоможемо ТБ», мультимедійну платформу СЬОГОДНІ – теленовини «Сьогодні», сайт segodnya.ua, газету «Сегодня»; кросплатформний проект Vogue.UA.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3977
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду