Польський медіахолдинг запустив пакет українських каналів

Польський медіахолдинг запустив пакет українських каналів

31 Травня 2022
1750
31 Травня 2022
15:54

Польський медіахолдинг запустив пакет українських каналів

1750
До нього увійшли десять мовників.
Польський медіахолдинг запустив пакет українських каналів
Польський медіахолдинг запустив пакет українських каналів

Польський технологічний медіахолдинг Wirtualna Polska пропонує новий пакет телевізійних каналів, орієнтований на українських користувачів. Про це повідомляє пресслужба «Медіа Групи Україна».

До пакету WP Pilot «Україна ТВ» увійшло десять каналів. Серед них є міжнародні мовники медіагрупи та канали українських продакшнів: Ukraine 1, Ukraine  2, NLO TV 2, Star Cinema, Star Family, X Sport, «Рибалка ТВ», «Дача», FILMUADrama, «Кус Кус».

Нагадаємо, міжнародні канали «України» демонструють фільми та серіали (Ukraine 1), програми та шоу (Ukraine 2), комедійні серіали, а також програми про подорожі та хобі (NLO TV 2). Star Cinema, Star Family, FILMUADrama – кіноканали. «Дача» – канал про садівництво та дизайн інтер’єру, «Кус Кус» – про кулінарію та здорове харчування, «Рибалка ТВ» – про подорожі та риболовлю, а XSport –спортивний канал.

WP Pilot — це онлайн-платформа для прийому телебачення в Польщі. Вона дозволяє дивитися понад 100 телеканалів. Серед основних пропозицій: інформація, кіно, спорт та контент для дітей. Послуга доступна через вебсайт, програми для платформ Android, iOS і Windows, а також перегляд можливий за допомогою Chromecast і Airplay. Крім цього, WP Pilot має додатки для LG Smart TV, Samsung Smart TV і Android TV. Згідно з опитуванням Gemius/PBI, у липні 2021 року WP Pilot використовували 2 млн поляків.

Нагадаємо, у Європі та світі провайдери відмовляються від російських каналів. На місця заблокованих російських каналів багато хто готовий брати для трансляції українські мовники.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду