Вадим Столар і канал «Київ» подали на реєстрацію схожі торгові марки

Вадим Столар і канал «Київ» подали на реєстрацію схожі торгові марки

25 Травня 2020
3236
25 Травня 2020
17:44

Вадим Столар і канал «Київ» подали на реєстрацію схожі торгові марки

3236
Інвестор нового телеканалу Kyiv.Live Вадим Столар і муніципальний канал «Київ» подали на реєстрацію схожі торгові марки.
Вадим Столар і канал «Київ» подали на реєстрацію схожі торгові марки
Вадим Столар і канал «Київ» подали на реєстрацію схожі торгові марки

На подібність поданих на реєстрацію торгових марок звернув увагу телеканал Kyiv.Live у повідомленні на своїй фейсбук-сторінці.

Канал оприлюднив дані з реєстру заявок на знаки для товарів і послуг. Інвестор каналу Вадим Столар хоче зареєструвати торгову марку Kyiv.Live (назва вказана латиницею в кружечку). А комунальна телекомпанія «Київ» подала документи на реєстрацію торгової марки «Київ Live» (назва вказана кирилицею та латиницею). Але, за даними Kyiv.Live, зробила це пізніше.

Kyiv.Live припускає, що телекомпанія «Київ» хоче побудувати ще один канал або ж хоче завадити реєстрації Kyiv.Live. «Якщо така реєстрація повинна бути тільки для того, щоб заважати нам, то виникає питання про нецільове або бездарне використання грошей платників податків, адже "Київ" - муніципальний канал», - йдеться в повідомленні Kyiv.Live.

Пресслужба каналу «Київ» повідомила «Детектору медіа», що документи подали на реєстрацію торгової марки програми «Київ. Live», яка з 2018 року виходить на каналі. На час карантину її трансляція була призупинена, однак незабаром програма повернеться в ефір.

Керівник телекомпанії «Київ» Юрій Лященко додав, що радий конкуренції та вітає створення нових місцевих телеканалів, «оскільки в Києві велика проблема з будівництвом місцевого інформаційного ринку».

Нагадаємо, над запуском нового телеканалу Kyiv.Live працює телепродюсер Олексій Семенов. Інвестор каналу – київський забудовник Вадим Столар, нині народний депутат з фракції «Опозиційна платформа – За життя» і керівник київського осередку цієї партії. Телеканал має запуститися через чотири місяці. За словами пана Семенова, його команда розробляє новий формат міського каналу, і цей формат буде в усіх містах-мільйонниках. Співрозмовники «Детектора медіа» вважають, що новий канал створюється під місцеві вибори.

Телепродюсер Олексій Семенов раніше запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3236
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду