З каналу «Київ» пішов ведучий Андрій Богданович

З каналу «Київ» пішов ведучий Андрій Богданович

11 Червня 2020
4294

З каналу «Київ» пішов ведучий Андрій Богданович

4294
Пан Богданович продовжить роботу над проєктом на запорізькому каналі та медіатренером у Міжнародному Республіканському Інституті, однак він відкритий для нових пропозицій.
З каналу «Київ» пішов ведучий Андрій Богданович
З каналу «Київ» пішов ведучий Андрій Богданович

Андрій Богданович 10 червня 2020 року пішов з телеканалу «Київ», де працював ведучим двох тижневих програм і випусків новин на вихідних. У коментарі «Детектору медіа» він сказав, що звільнився з телеканалу за згодою сторін.

Пан Богданович прийшов на канал на запрошення шефредактора інформаційного мовлення каналу Сергія Мамаєва і з липня 2019 року випускав проєкт «СТН Тижневик». Він також має подібну програму в Запоріжжі на каналі ТV5.

«За згодою, я поєднував ці два проєкти. У суботу вів у Запоріжжі, у неділю в Києві. Під час карантину поїздки в Запоріжжя стали неможливими, а на каналі "Київ" попросили мене за ті ж самі гроші вести на вихідних випуски новин та два тижневики: звичайний підсумковий  та для регіонів. Що я і робив до закінчення карантину. Тепер відновляється моя співпраця з TV5, а на каналі "Київ" повернення до минулого графіку виходу програми "СТН. Тижневик" вважають неможливим. Та й умови запорізького телеканалу вигідніші», – розповів ведучий. 

Програма «СТН. Тижневик» продовжить виходити на каналі, до неї також додали проєкт NewsRoom, ведучими якого стали Лілія Гулей і Олеся Кобзар, Олекса Кібкало і Наталка Лятуринська, Василь Климчук і Олена Вознесенська. «Зараз думають, що робити з підсумковими випусками СТН, бо усе переформатовуєтсья. СТН робить та сама редакція. Випуску програми продовжують виходити», – сказали «Детектору медіа» в пресслужбі каналу.

Рішення пана Богдановича не пов’язане зі звільненням креативного продюсера Євгена Лєсного. За його словами, з каналу за останній час пішли декілька ведучих, журналістів, випускових редакторів, координатор, а раніше змінився технічний директор: «Точних цифр, скільки людей пішло, я достеменно не знаю, втім, коли я звільнявся і підписував обхідний лист, один з підписантів сказав, що я вже третій за день».

У пресслужбі каналу «Київ» говорять, що останнім часом пішли Євген Лєсной та Олена Гаряча, яка захотіла зосередитися на власних проєктах. Натомість на канал перед карантином прийшла діджитал-директорка Марія Лебедєва, під час карантину – ведучі Олена Вознесенська, Наталя Лятуринська та Олеся Кобзар.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко призначив Юрія Лященка тимчасовим виконувачем обов’язків директора телеканалу «Київ» 7 травня 2019 року. У червні генеральним продюсером телеканалу «Київ» став Олександр Мельничук, а інформаційну службу мовника очолив Сергій Мамаєв. А 27 липня тимчасовою виконувачкою обов’язків директора «Радіо Київ» стала Наталія Лященко.

На телеканалі «Київ» 28 липня перезапустили «СТН Тижневик», новим ведучим якого став Андрій Богданович.

У серпні київський муніципальний телеканал «Київ TV» змінив логотип на «Київ», а муніципальна радіостанція «Радіо Київ» змінила позивний на «Київ FM». Наприкінці жовтня 2019 року канал «Київ» оновив сітку мовлення

Фото: Андрій Богданович / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4294
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду