Програми каналу іномовлення UATV показиватимуть у Казахстані

Програми каналу іномовлення UATV показиватимуть у Казахстані

13 Квітня 2020
2285
13 Квітня 2020
18:34

Програми каналу іномовлення UATV показиватимуть у Казахстані

2285
Перша продемонстрована передача «Изменившие мир» розповідатиме про видатних українців: Миколу Гоголя, Івана Піддубного та Ігора Сікорського.
Програми каналу іномовлення UATV показиватимуть у Казахстані
Програми каналу іномовлення UATV показиватимуть у Казахстані

Про це повідомили 13 квітня на фейсбук-сторінці Посольства України в Республіці Казахстан.

«Відтепер українські телевізійні передачі телеканалу UATV можна переглянути на казахстанському телеканалі TDQ42, який здійснює трансляцію по всьому Казахстану за допомогою кабельної мережі ID-TV, супутника ОТАУ-ТВ та онлайн-платформ Megogo і BEETV», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 12 січня телеканал іномовлення України UATV припинив мовлення в прямому ефірі, з 13 січня програми виходять у запису. Планувалося, що 15 лютого замість UATV має розпочати мовлення новий державний розважально-інформаційний канал для тимчасово окупованих територій, який мовитиме українською та російською мовами та показуватиме розважальний контент виробництва українських медіагруп і власні новини. Пізніше міністр Володимир Бородянський повідомив, що новий канал розпочне мовлення 1 березня. 1 березня канал «Дом» почав мовлення в ефірі на територіях, що межують із тимчасово окупованими територіями.

6 лютого Нацрада анулювала ліцензії Мультимедійної платформи іномовлення України на супутникове мовлення каналу UATV закордон. У платформи залишилася одна ліцензія на мовлення через супутники Hotbird-13С і Turksat. 2 березня Нацрада переоформила цю ліцензію UATV на канал «Дом», вилучивши з неї супутник Hotbird-13С і залишивши один Turksat.

При цьому Міністерство культури, молоді та спорту заявило, що переговори із Суспільним мовником та «Укрінформом» щодо створення нової платформи іномовлення.

6 березня Нацрада видала нову ліцензію Мультимедійній платформі іномовлення України на супутниковий канал UATV.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2285
Читайте також
06.03.2020 13:55
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 521
02.03.2020 17:20
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
5 087
13.01.2020 16:15
Олександр Глущенко
для «Детектора медіа»
14 186
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду