detector.media
13.04.2020 18:34
Програми каналу іномовлення UATV показиватимуть у Казахстані
Програми каналу іномовлення UATV показиватимуть у Казахстані
Перша продемонстрована передача «Изменившие мир» розповідатиме про видатних українців: Миколу Гоголя, Івана Піддубного та Ігора Сікорського.

Про це повідомили 13 квітня на фейсбук-сторінці Посольства України в Республіці Казахстан.

«Відтепер українські телевізійні передачі телеканалу UATV можна переглянути на казахстанському телеканалі TDQ42, який здійснює трансляцію по всьому Казахстану за допомогою кабельної мережі ID-TV, супутника ОТАУ-ТВ та онлайн-платформ Megogo і BEETV», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 12 січня телеканал іномовлення України UATV припинив мовлення в прямому ефірі, з 13 січня програми виходять у запису. Планувалося, що 15 лютого замість UATV має розпочати мовлення новий державний розважально-інформаційний канал для тимчасово окупованих територій, який мовитиме українською та російською мовами та показуватиме розважальний контент виробництва українських медіагруп і власні новини. Пізніше міністр Володимир Бородянський повідомив, що новий канал розпочне мовлення 1 березня. 1 березня канал «Дом» почав мовлення в ефірі на територіях, що межують із тимчасово окупованими територіями.

6 лютого Нацрада анулювала ліцензії Мультимедійної платформи іномовлення України на супутникове мовлення каналу UATV закордон. У платформи залишилася одна ліцензія на мовлення через супутники Hotbird-13С і Turksat. 2 березня Нацрада переоформила цю ліцензію UATV на канал «Дом», вилучивши з неї супутник Hotbird-13С і залишивши один Turksat.

При цьому Міністерство культури, молоді та спорту заявило, що переговори із Суспільним мовником та «Укрінформом» щодо створення нової платформи іномовлення.

6 березня Нацрада видала нову ліцензію Мультимедійній платформі іномовлення України на супутниковий канал UATV.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY