З bit.ua пішла головна редакторка (ДОПОВНЕНО)

З bit.ua пішла головна редакторка (ДОПОВНЕНО)

3 Квітня 2020
2964
3 Квітня 2020
12:08

З bit.ua пішла головна редакторка (ДОПОВНЕНО)

2964
Єлизавета Бордунова 31 березня пішла з посади головної редакторки веб-сайту bit.ua.
З bit.ua пішла головна редакторка (ДОПОВНЕНО)
З bit.ua пішла головна редакторка (ДОПОВНЕНО)

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook та підтвердила «Детектору медіа».

«У причин такого кроку суто особистий характер. Я сповнена любові і вдячності до команди й видання. Але попереду мене і, думаю, bit.ua чекає новий етап, і на цей раз не разом», – сказала вона.

Єлизавета Бордунова також розповіла, що починає роботу в міжнародній медіакомпанії, яка працює переважно з іноземними ринками й аудиторією. У bit.ua вона пропрацювала 1,5 роки.

ДОПОВНЕНО: Керуюча партнерка bit.ua та колишня головна редакторка медіа Тетяна Гриньова підтвердила «Детектору медіа», що з 1 квітня пані Бордунова не працює в bit.ua. Наразі обов’язки головної редакторки виконує пані Гриньова.

«У команді також з'явився випусковий редактор для оптимізації операційних процесів. Поки ми не шукаємо нового головного редактора через економію бюджету в дуже нестабільних умовах на ринку. Наше завдання – нікого не скорочувати, і в команді залишилися всі, хто працює зараз на 120% потужності, щоб зберегти рівень доходу на необхідному рівні», – розповіла вона.

Нагадаємо, 16 липня 2019 року керуюча партнерка bit.ua Тетяна Гриньова повідомила, що головною редакторкою веб-сайту bit.ua стала Єлизавета Бордунова, замінивши на посаді Олеся Ніколенка.  

Раніше Єлизавета Бордунова працювала у виданні Impact Lab, писала про бізнес й інновації для K.Fund media, працювала у відділі комунікацій Фонду Віктора Пінчука.

Фото: Єлизавета Бордунова / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2964
Читайте також
17.07.2019 17:31
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
3 599
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду