detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
03.04.2020 12:08
З bit.ua пішла головна редакторка (ДОПОВНЕНО)
З bit.ua пішла головна редакторка (ДОПОВНЕНО)
Єлизавета Бордунова 31 березня пішла з посади головної редакторки веб-сайту bit.ua.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook та підтвердила «Детектору медіа».

«У причин такого кроку суто особистий характер. Я сповнена любові і вдячності до команди й видання. Але попереду мене і, думаю, bit.ua чекає новий етап, і на цей раз не разом», – сказала вона.

Єлизавета Бордунова також розповіла, що починає роботу в міжнародній медіакомпанії, яка працює переважно з іноземними ринками й аудиторією. У bit.ua вона пропрацювала 1,5 роки.

ДОПОВНЕНО: Керуюча партнерка bit.ua та колишня головна редакторка медіа Тетяна Гриньова підтвердила «Детектору медіа», що з 1 квітня пані Бордунова не працює в bit.ua. Наразі обов’язки головної редакторки виконує пані Гриньова.

«У команді також з'явився випусковий редактор для оптимізації операційних процесів. Поки ми не шукаємо нового головного редактора через економію бюджету в дуже нестабільних умовах на ринку. Наше завдання – нікого не скорочувати, і в команді залишилися всі, хто працює зараз на 120% потужності, щоб зберегти рівень доходу на необхідному рівні», – розповіла вона.

Нагадаємо, 16 липня 2019 року керуюча партнерка bit.ua Тетяна Гриньова повідомила, що головною редакторкою веб-сайту bit.ua стала Єлизавета Бордунова, замінивши на посаді Олеся Ніколенка.  

Раніше Єлизавета Бордунова працювала у виданні Impact Lab, писала про бізнес й інновації для K.Fund media, працювала у відділі комунікацій Фонду Віктора Пінчука.

Фото: Єлизавета Бордунова / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY