У bit.ua змінився головний редактор

У bit.ua змінився головний редактор

17 Липня 2019
3596
17 Липня 2019
17:31

У bit.ua змінився головний редактор

3596
Головною редакторкою веб-сайту bit.ua стала Єлизавета Бордунова, замінивши на посаді Олеся Ніколенка.
У bit.ua змінився головний редактор
У bit.ua змінився головний редактор

Про це 16 липня повідомила керуюча партнерка та колишня головред bit.ua Тетяна Гриньова на своїй сторінці в Facebook.

«Нова головна редакторка, наймолодша за всю історію і сама перспективна, як на мене, Єлизавета Бордунова. Ліза замінить нашого улюбленого Олеся Ніколенка, який пропрацював на цій на позиції рік, а в редакції – з 2015-го року. Саме з його появою в bit.ua з'явилися фірмові тести і ностальгічний контент з серйозною аналітикою про те, чому Олег Винник крутіше Тома Йорка», – зазначила вона.

Раніше Єлизавета Бордунова працювала у виданні Impact Lab. Однак 17 липня вона заявила, що Impact Lab призупинить роботу, але, за її словами, «його ідеї і підхід "про сенси" стануть одним з центральних фокусів редакційної політики bit.ua».

У коментарі «Детектору медіа» уже колишній редактор порталу Олесь Ніколенко повідомив, що bit.ua «трошки застарів», тому спільно із пані Гриньовою було прийняте рішення про «оновлення» посади головреда.

«bit.ua, яким його запам’ятали мільйони читачів – лайфстайл видання про життя у великих містах України, сповненого іронії та щирості – трошки застарів. Разом з видавчинею bit.ua Тетяною Гриньовою ми дійшли висновків, що видання має гідно бороти виклики нового часу, а для цього потрібно змінюватись. До того ж, я доволі довго небайдужий до української музичної індустрії — туди мене тягне усе більше. Саме тому ми з Тетяною прийняли спільне рішення про «оновлення» посади головреда — у прямому та переносному сенсі», – зазначив він.

Пан Ніколенко додав, що далі планує займатися темами української музичної індустрії.

«Про нову посаду поки ні слова, але натякну, що буду безпосередньо копирсатись в темних коридорах української музіндустрії, щоб провести туди світло. А також розвивати музичний онлайн-журнал «Потоп» разом із його співвласником — музичним продюсером Сергієм Вороновим», – уточнив він.

Тетяна Гриньова, своєю чергою, додала, що bit.ua планує «взяти новий курс» на матеріали про тренди життя кожної людини, на корисний контент edutainment, який може піти далеко за межі розважального сітігайда.   

За її словами, Єлизавета Бордунова за вісім місяців встигла побудувати нове видання Impact Lab, до цього писала про бізнес і інновації для K.Fund media, працювала у відділі комунікацій Фонду Віктора Пінчука.

Крім того, bit.ua шукає нових редакторів в штат і поза ним. Писати щодо вакансій треба на пошту – ac@bit.ua.

Нагадаємо, з 28 серпня 2017 року посаду головного редактора Bit.ua замість Тетяни Кисельчук зайняв Андрій Боборикін, який раніше був редакційним директором Genesis Media. Наприкінці грудня пан Боборикін звільнився.

Фото: Тетяна Гриньова / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3596
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду