Світлана Панюшкіна очолила ТСН.ua (ДОПОВНЕНО)

Світлана Панюшкіна очолила ТСН.ua (ДОПОВНЕНО)

24 Січня 2020
5448
24 Січня 2020
12:49

Світлана Панюшкіна очолила ТСН.ua (ДОПОВНЕНО)

5448
«1+1 медіа» також повідомила про створення єдиного інформаційного напрямку під керівництвом генерального директора групи Ярослава Пахольчука.
Світлана Панюшкіна очолила ТСН.ua (ДОПОВНЕНО)
Світлана Панюшкіна очолила ТСН.ua (ДОПОВНЕНО)

Колишня головна редакторка сайта «Сегодня.ua» Світлана Панюшкіна з 27 січня стане керівницею проєкту ТСН.ua. Про це повідомляє пресслужба група «1+1 медіа».

Світлана Панюшкіна має понад 15-річний досвід роботи в ЗМІ, починала працювати у ділових медіа: фінансовому тижневику «Інвестгазеті» та газеті «Дело». Керувала редакцією новинного порталу «Сегодня.ua». Має досвід створення та управління освітніми проєктами для журналістів. Була одним із лідерів проєкту цифрової журналістики Digital Future of Journalism.

Крім того, «1+1 медіа» повідомила, що під керівництвом гендиректора групи Ярослава Пахольчука створено єдиний інформаційний напрямок, до якого ввійшли департамент новин, департамент журналістських проєктів і департамент інформаційних проєктів у складі сайтів tsn.ua, unian.ua та glavred.info.

Пресслужба «1+1 медіа» повідомила «Детектору медіа», що департамент журналістських проєктів продовжуватиме працювати під керівництвом Максима Шиленка, а департамент новин – під керівництвом Сергія Попова.

Нагадаємо, 12 липня група «1+1 медіа» повідомила, що з 9 вересня 2019 року припиняє співпрацю із заступницею директора департаменту новин групи «1+1 медіа» з нових медіа Катериною Коберник, яка також керувала ресурсом tsn.ua.

24 вересня Катерина Коберник повідомила, що її звільнили з tsn.ua внаслідок скорочення штату. Проте вона вважає, що причина звільнення полягає в давньому конфлікті з колишнім гендиректором «1+1 медіа» Олександром Ткаченком.

За її словами, керівником сайту tsn.ua став Костянтин Войтенко.

Катерина Коберник сказала, що tsn.ua був незалежним від Олександра Ткаченка та кінцевого бенефіціарного власника телеканалу «1+1» Ігоря Коломойського – це гарантувала редакційна угода з акціонерами. А після її звільнення ця угода втратила чинність.

Група «1+1 медіа» повідомила, що планує найближчим часом перепідписати угоду з колективом працівників сайту tsn.ua, яка гарантуватиме незалежність редакції. Олександр Ткаченко повідомив «Детектору медіа», що мав претензії до менеджерських компетенцій Катерини Коберник.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5448
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду