З ATR скоротили 45% співробітників

З ATR скоротили 45% співробітників

21 Січня 2020
4654
21 Січня 2020
13:04

З ATR скоротили 45% співробітників

4654
За словами власника, канал на межі закриття.
З ATR скоротили 45% співробітників
З ATR скоротили 45% співробітників

Через недофінансування на ATR скорочено 45% колективу. Про це «Детектору медіа» розповів власник ATR Ленур Іслямов. Скорочено випуски новин і припинено прямі ефіри. За словами пана Іслямова, канал перебуває на межі закриття.

З каналу звільнили близько 40 людей. Це журналісти, режисери тощо.

«Через недофінансування нам довелося скоротити не лише кількість випусків новин, а й live (прямі ефіри) з Криму. Нам довелося відкликати чотирьох журналістів, які працювали в Криму. Зараз ми призупинили виробництво всіх програм, які ми робили з Криму. Ми просто не можемо цього собі дозволити», - розказав пан Іслямов.

Також уже місяць, як холдинг Ленура Іслямова не має змоги дублювати контент для дитячого телеканалу Lale (до складу холдинга Ленура Іслямова входять телеканали ATR, Lale та радіостанція Meydan). 

Детальніше читайте у бліц-інтерв’ю Ленура Іслямова для «Детектора медіа».

Нагадаємо, на початку року приватний кримськотатарський телеканал ATR опинився на межі закриття через призупинення фінансової підтримки з державного бюджету. У другій половині 2019 року ATR недоотримав від держави 15 млн грн. ATR отримує фінансову підтримку з державного бюджету з 2016 року за рахунок бюджетної програми розселення та облаштування кримських татар та осіб інших національностей, депортованих з території України.

Фото: ATR

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4654
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду