Світлана Шереметьєва-Турчин пішла з «Апострофа» до «РБК-Україна»

Світлана Шереметьєва-Турчин пішла з «Апострофа» до «РБК-Україна»

2 Січня 2020
3672
2 Січня 2020
11:35

Світлана Шереметьєва-Турчин пішла з «Апострофа» до «РБК-Україна»

3672
Світлана Шереметьєва-Турчин 30 грудня повідомила, що пішла з посади шефредакторки інтернет-видання «Апостроф». Вона стала заступницею генерального директора «РБК-Україна».
Світлана Шереметьєва-Турчин пішла з «Апострофа» до «РБК-Україна»
Світлана Шереметьєва-Турчин пішла з «Апострофа» до «РБК-Україна»

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Світлана Шереметьєва-Турчин розповіла, що приєдналася до запуску нового видання «Апостроф» в 2014 році: «За ці 5 з гаком років пройшла в "Апострофі" шлях від менеджерки з реклами до шефредакторки і директорки. Але, ось, і моя епоха в "Апострофі" підходить до завершення».

Вона додала, що інтернет-видання залишиться в «надійних руках» двічі головного редактора Дениса Поповича і першого заступника головного редактора Адріана Радченка, а також випускової редакторки Лесі Наумчук.

Крім того, пані Шереметьєва-Турчин додала, що в першому півріччі 2020 року запустять «Апостроф TV», який раніше отримав ліцензію на супутникове телемовлення.

Нагадаємо, інтернет-видання «Апостроф» працює із серпня 2014 року, його фінансує Міжнародний центр перспективних досліджень. Видання запускала команда закритої газети «Коммерсантъ-Украина», але за деякий час відбулися ротації в колективі. Протягом перших двох з половиною років у виданні змінилося кілька головних редакторів. Концепція видання теж зазнала змін.

23 квітня 2019 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати каналу «Апостроф TV» супутникову ліцензію. Ліцензіатом Нацради стало ТОВ «Апостроф ТВ». Власники цієї компанії – голова правління Міжнародного центру перспективних досліджень Василь Філіпчук (90%) і шеф-редакторка інтернет-видання «Апостроф» Світлана Шереметьєва-Турчин (10%). Компанію очолює Євгенія Малиновська.

Фото: Світлана Шереметьєва-Турчин / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3672
Читайте також
08.01.2020 17:48
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
1 650
23.04.2019 18:47
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
8 871
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду