Денис Попович пішов з «Апострофа» та очолив новий інтернет-проект

Денис Попович пішов з «Апострофа» та очолив новий інтернет-проект

17 Січня 2017
2236

Денис Попович пішов з «Апострофа» та очолив новий інтернет-проект

2236
Денис Попович, який до 7 листопада очолював редакцію суспільно-політичного інтернет-видання «Апостроф», отримав посаду головного редактора в новому інформаційному інтернет-проекті, подробиці про який не розголошує
Денис Попович пішов з «Апострофа» та очолив новий інтернет-проект
Денис Попович пішов з «Апострофа» та очолив новий інтернет-проект

Про це він повідомив на своїй Фейсбук-сторінці 16 січня.

«Як я і говорив раніше, моя співпраця з інтернет-виданням "Апостроф" після зміни керівництва буде тривати до тих пір, поки я не знайду нову роботу. Зараз можу сказати, що переговори з новим роботодавцем успішно завершені, а з новим колективом "Апострофа" ми остаточно розпрощалися.

Звертаюся до тих, хто управляє "Апострофом" зараз. Я був одним із багатьох класних фахівців, хто його запустив, піднімав, розвивав і пестив. Мені буде дуже шкода, якщо ви його зруйнуєте. Ламати – не будувати. Бережіть сайт!» - написав пан Попович на своїй сторінці.

Подробиці про нове місце роботи він не оприлюднює, лише зазначає, що це інформаційний інтернет-проект, що починається з нуля.

У коментарі «Детектору медіа» Денис Попович зазначив: «Я не можу розголошувати назву з певних міркувань, бо сьогодні фактично перший день моєї роботи, маю роздивитися, що відбувається. Це інформаційне інтернет-видання, воно фактично вже існує, сайт працює, але ще немає такого контенту, яким уже можна похвалитися».

За словами нового головного редактора, над виданням працює певний колектив, але наразі триває пошук нових людей, аби посилити редакцію.

«Я не знаю, скільки часу пройде, доки я зможу розповісти деталі, але сподіваюся, це станеться незабаром», - підкреслив Денис Попович.

Нагадаємо, з 7 листопада редакцію суспільно-політичного інтернет-виданні «Апостроф» очолила Уляна Кондратенко, яка раніше була керівником проекту zn.ua. 

8 листопада Денис Попович повідомив, що припинив працювати головредом інтернет-видання «Апостроф» через «незалежні від нього обставини», але дотепер залишався заступником головреда.

На фото – Денис Попович

Фото: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2236
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду