В «Апострофа» – новий керівник

В «Апострофа» – новий керівник

8 Листопада 2016
3950
8 Листопада 2016
09:12

В «Апострофа» – новий керівник

3950
З 7 листопада редакцію суспільно-політичного інтернет-виданні «Апостроф» очолила Уляна Кондратенко, яка раніше була керівником проекту zn.ua.
В «Апострофа» – новий керівник
В «Апострофа» – новий керівник

Про це «Детектору медіа» повідомила шеф-редактор видання Світлана Шереметьєва.

«Для нас, як редакції, перехід такого професіонала, це, безумовно, перемога. Тому ми маємо намір посилювати редакцію і експериментувати з контентом. Також у нас в планах розвивати відео-контент, і Уляна як ніхто інший вміє інтегрувати відео-контент в інтернет-ЗМІ», – додала вона.

Як зазначили в редакції, зміна керівництва сайту пов'язана з вибором нового напряму розвитку видання.

«Перед командою "Апострофа" стоять нові амбітні цілі, і я переконана, що мій досвід і знання допоможуть їх досягти», - вважає пані Кондратенко. 

Раніше на посаді головреда видання працював Денис Попович. Він очолював сайт apostrophe.ua з лютого 2016 року. 

Нагадаємо, «Апостроф» - інтернет-видання, створене в серпні 2014 року частиною колективу закритої газети «Комерсант-Україна». Фінансується і підтримується видання Міжнародним центром перспективних досліджень.

На фото - Уляна Кондратенко

Фото: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3950
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду