«Тріолан» підвищує тарифи та змінює склад пакету каналів

«Тріолан» підвищує тарифи та змінює склад пакету каналів

20 Листопада 2019
4673
20 Листопада 2019
15:30

«Тріолан» підвищує тарифи та змінює склад пакету каналів

4673
З 2020 року «Футбол 1» та «Футбол 2» зникнуть з пакету «Тріолану», тому що будуть розповсюджуватись лише на OTT-платформі Oll.tv у складі окремого пакету.
«Тріолан» підвищує тарифи та змінює склад пакету каналів
«Тріолан» підвищує тарифи та змінює склад пакету каналів

Провайдер кабельного телебачення «Тріолан» (ТОВ «Контент Трейдінг») підвищує тарифи та змінює склад пакету телеканалів. Про це компанія повідомляє на своєму сайті.

З 1 січня 2020 року вступають у дію нові тарифи: вартість пакету зросте із 70 грн до 96 грн. При цьому тариф за 1 добу користування становитиме  3,20 грн разом із ПДВ.

Зміну тарифу провайдер пояснює зростанням розміру ліцензійних відрахувань українськими медіагрупами (канали «1+1», ICTV, «Інтер», «Україна» та інші) удвічі, а також зростання суми відрахувань за авторські права для інших каналів на 10-20%.

Окрім цього «Тріолан» анонсує зміни до переліку каналів.

«Найменш рейтингові телеканали ми плануємо замінити більш якісним та цікавим для широкої аудиторії глядачів телеконентом, що, у свою чергу, також вплине на розмір абонплати», – йдеться в повідомленні компанії.

Однак при цьому з переліку будуть вилучені канали «Футбол 1» та «Футбол 2». «На жаль, рішення медіагрупи-власника на 2020 рік не передбачає можливості включення цих двох безумовно популярних каналів у наявні пакети провайдерів», – інформує «Тріолан». Канали будуть розповсюджуватися лише на OTT-платформі Oll.tv у складі окремого пакету. На заміну цим каналам буде додано новий футбольний канал «Футбол 3».

Окрім цього в пакет провайдера увійде ще десять каналів:

Fox – телеканал транслює серіали різноманітних жанрів: трилери, містика, детективи, бойовики та комедії («Гра Престолів», «Ходячі Мерці», «Готем», «Демони ДаВінчі» та інші).

National Geographic Channel – основним контентом каналу є науково-популярні фільми про науку, природу, культуру та історію.

Nat Geo Wild – телеканал, що присвячений програмам про дику природу, навколишнє середовище та дивовижним істотам, що мешкають на планеті Земля.

History – телеканал транслює пригодницькі шоу про підкорення дикої природи, подолання себе, виживання в різноманітних ситуаціях тощо.

Cartoon Network – це один з найбільших у світі мультиплікаційних телеканалів для дитячої аудиторії.

Nicktoons – канал орієнтований на дітей віком від 6 до 10 років з найулюбленішою дитячою анімацією. 24 години ексклюзивних мультсеріалів та популярних шоу.

Travel and Adventure – пізнавально-розважальний канал про подорожі, туризм, активний відпочинок та пригоди.

«РибалкаTV»новий український канал для фанатів риболовлі та всього, що її оточує. Компанія (ТОВ «Рибалка-ТВ») отримала ліцензію у 2018 році.

Канали Film.ua – телеканали Filmuadrama та Кус-Кус.

Нагадаємо, запроваджувати абонентську плату «Тріолан» розпочав з 2017 року. Тоді пакет провайдера для абонентів коштував 15 грн на місяць.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4673
Читайте також
29.10.2020 16:35
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 150
28.10.2020 16:29
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 804
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду