У серпні «Тріолан» змінює тарифи

У серпні «Тріолан» змінює тарифи

2 Серпня 2021
6238
2 Серпня 2021
11:59

У серпні «Тріолан» змінює тарифи

6238
Тепер провайдер встановлюватиме їх у кожному будинку окремо.
У серпні «Тріолан» змінює тарифи
У серпні «Тріолан» змінює тарифи

З 1 серпня 2021 року провайдер «Тріолан» змінює підхід до формування тарифів на підключення. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Тепер замість єдиних тарифів у всій мережі, провайдер встановлюватиме їх у кожному будинку окремо.

«Всі будинки різні, кожен з них має свої індивідуальні властивості: різні тарифи на наші послуги, різна кількість підключених користувачів, різні умови сервітуту та працюють різні майстри. Все це впливає на те, яким може бути тариф на підключення у конкретному будинку. Якщо встановити єдині тарифи по всій мережі (або навіть окремі у місті)  це призведе до появи деяких середніх тарифів для значної кількості будинків. Але, зважаючи на те, що будинки відрізняються - ці тарифи для одних будинків будуть занадто низькими, а для інших  завеликими. Тож чи повинні тарифи в одному будинку залежати від особливостей іншого? Ми вважаємо, що ні. І цього можна уникнути – встановити для будинку свої тарифи, які можуть відрізнятися від тарифів у сусідніх будівлях»,  повідомляє компанія.

З 1 серпня тарифи буде змінено у 12,5% будинків. У решті 87,55%, як обіцяє провайдер, тарифи залишаться без змін. При цьому, з часом тарифи й у цих будинках можуть змінитися - в залежності від особливостей кожного окремого будинку. Деталі щодо цих змін користувачі можуть уточнити у провайдера.

Нагадаємо, тариф провайдера «Тріолан» за кабельне телебачення у 2021 році становив 120 гривень з абонента.

Графіка: «Тріолан»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6238
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду