StarLightMedia взяла на дистрибуцію ще один канал

StarLightMedia взяла на дистрибуцію ще один канал

29 Жовтня 2020
2149
29 Жовтня 2020
16:35

StarLightMedia взяла на дистрибуцію ще один канал

2149
З листопада 2020 року StarLightMedia розпочинає дистрибуцію каналу Travel and Adventure.
StarLightMedia взяла на дистрибуцію ще один канал
StarLightMedia взяла на дистрибуцію ще один канал

Про це повідомив Віталій Сперкач, керівник відділу продажів прав на ретрансляцію Digital&Pay TV StarLightMedia, під час конференції #TIM 2020: Telecom, IT, Media.

Travel and Adventure - пізнавально-розважальний канал про подорожі, туризм, активний відпочинок та пригоди, який минулого року увійшов у пакети низки провайдерів.

«Цей канал уже присутній на ринку України, він відповідає усім принципам підбору телеканалів нами. Ви можете на 100% бути впевнені, що це якісний канал, який може показати різницю між платною та безкоштовною послугами», - зазначив пан Сперкач.

За його словами, група StarLightMedia дуже ретельно підходить до вибору партнерів. І за останні два роки вела переговори з різними мовниками, але у своє дистрибуційне портфоліо включила тільки Setanta Sports, який незабаром планує запустити другий канал в Україні.

Також Віталій Сперкач розказав, що StarLightMedia розпочала надсилати умови співпраці своїм партнерам на наступний рік: «Пакет документів ви отримаєте в руки, усі документи брендовані. Також ви знайдете конверт для зворотного відправлення за наш кошт».

З 2021 року медіагрупа розпочинає роботу щодо електронного документообігу. За його словами 80% партнерів заявили, що готові до цього.

Нагадаємо, у 2018 році Національна рада з питань телебачення і радіомовлення додала телеканал Travel and Adventure до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України. Головний офіс компанії-правовласника розташований в Естонії, канал має латвійську ліцензію. Власник телекомпанії – громадянин Ізраїлю І. Райхельгауз.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2149
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду