detector.media
20.11.2019 15:30
«Тріолан» підвищує тарифи та змінює склад пакету каналів
«Тріолан» підвищує тарифи та змінює склад пакету каналів
З 2020 року «Футбол 1» та «Футбол 2» зникнуть з пакету «Тріолану», тому що будуть розповсюджуватись лише на OTT-платформі Oll.tv у складі окремого пакету.

Провайдер кабельного телебачення «Тріолан» (ТОВ «Контент Трейдінг») підвищує тарифи та змінює склад пакету телеканалів. Про це компанія повідомляє на своєму сайті.

З 1 січня 2020 року вступають у дію нові тарифи: вартість пакету зросте із 70 грн до 96 грн. При цьому тариф за 1 добу користування становитиме  3,20 грн разом із ПДВ.

Зміну тарифу провайдер пояснює зростанням розміру ліцензійних відрахувань українськими медіагрупами (канали «1+1», ICTV, «Інтер», «Україна» та інші) удвічі, а також зростання суми відрахувань за авторські права для інших каналів на 10-20%.

Окрім цього «Тріолан» анонсує зміни до переліку каналів.

«Найменш рейтингові телеканали ми плануємо замінити більш якісним та цікавим для широкої аудиторії глядачів телеконентом, що, у свою чергу, також вплине на розмір абонплати», – йдеться в повідомленні компанії.

Однак при цьому з переліку будуть вилучені канали «Футбол 1» та «Футбол 2». «На жаль, рішення медіагрупи-власника на 2020 рік не передбачає можливості включення цих двох безумовно популярних каналів у наявні пакети провайдерів», – інформує «Тріолан». Канали будуть розповсюджуватися лише на OTT-платформі Oll.tv у складі окремого пакету. На заміну цим каналам буде додано новий футбольний канал «Футбол 3».

Окрім цього в пакет провайдера увійде ще десять каналів:

Fox – телеканал транслює серіали різноманітних жанрів: трилери, містика, детективи, бойовики та комедії («Гра Престолів», «Ходячі Мерці», «Готем», «Демони ДаВінчі» та інші).

National Geographic Channel – основним контентом каналу є науково-популярні фільми про науку, природу, культуру та історію.

Nat Geo Wild – телеканал, що присвячений програмам про дику природу, навколишнє середовище та дивовижним істотам, що мешкають на планеті Земля.

History – телеканал транслює пригодницькі шоу про підкорення дикої природи, подолання себе, виживання в різноманітних ситуаціях тощо.

Cartoon Network – це один з найбільших у світі мультиплікаційних телеканалів для дитячої аудиторії.

Nicktoons – канал орієнтований на дітей віком від 6 до 10 років з найулюбленішою дитячою анімацією. 24 години ексклюзивних мультсеріалів та популярних шоу.

Travel and Adventure – пізнавально-розважальний канал про подорожі, туризм, активний відпочинок та пригоди.

«РибалкаTV»новий український канал для фанатів риболовлі та всього, що її оточує. Компанія (ТОВ «Рибалка-ТВ») отримала ліцензію у 2018 році.

Канали Film.ua – телеканали Filmuadrama та Кус-Кус.

Нагадаємо, запроваджувати абонентську плату «Тріолан» розпочав з 2017 року. Тоді пакет провайдера для абонентів коштував 15 грн на місяць.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY