Тариф «Тріолану» зросте до 120 гривень з абонента

Тариф «Тріолану» зросте до 120 гривень з абонента

27 Листопада 2020
2092
27 Листопада 2020
12:10

Тариф «Тріолану» зросте до 120 гривень з абонента

2092
Також провайдер оновив пакет каналів.
Тариф «Тріолану» зросте до 120 гривень з абонента
Тариф «Тріолану» зросте до 120 гривень з абонента

Новий тариф провайдера «Тріолан» за кабельне телебачення  з  2021 року – 120 гривень з абонента. Про це йдеться на сайті компанії.

Тариф включає в себе всі формати телебачення - аналогове, цифрове та IPTV.

Компанія обгрунтовує здорожчення тарифу зростанням роялті правовласниками, а також необхідністю сплачувати роялті організації колективного управління.

«Чергове підвищення розміру ліцензійних відрахувань українськими медіагрупами (канали "1+1", ICTV, "Інтер", "Україна" та ін.) та правовласниками інших каналів у середньому на 25-30% починаючи з 1 січня 2021 року очікувано призводить до підвищення вартості послуг для користувачів послуг. Також, на вартість впливає підвищення у два з половиною рази обов'язкового платежа за кожного користувача у бік організації колективного управління авторськими правами ГС "Коаліція аудіовізуальних і музичних прав"», - йдеться на сайті компанії.

Також провайдер оновив свій пакет і додав нові канали. Так, з грудня 2020 року до нього увійде канал Setanta Sports. Також залишаться у пакеті канали медіагруп, канали Viasat+TV1000, «Футбол 1/2/3», National Geographic, Nat Geo Wild, Niki Kids/Junior, Nickelodeon, Paramount Channel, Fox, «Трофей», History тощо.

Нагадаємо, раніше «Тріолан» повідомляв, що підвищить абонплату із січня 2021 року на 10-15%. Зараз вартість телевізійного тарифу «Тріолану» 96 гривень. Вона зросла 1 січня 2020 року із 70 гривень. Тоді провайдер оновив склад свого пакету, який наразі єдиний для всіх абонентів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2092
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду