«Медіа Група Україна» планує запуск каналу серіалів

«Медіа Група Україна» планує запуск каналу серіалів

25 Жовтня 2019
4082
25 Жовтня 2019
13:37

«Медіа Група Україна» планує запуск каналу серіалів

4082
А також планує планує розширювати дистрибуційне портфоліо.
«Медіа Група Україна» планує запуск каналу серіалів
«Медіа Група Україна» планує запуск каналу серіалів

«Медіа Група Україна» планує запустити канал серіалів. Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомив директор зі стратегії та розвитку бізнесу групи Федір Гречанінов.

За його словами, запуск нового мовника, ймовірно, відбудеться в 2020 році. Основне наповнення – «художній контент – серіали».

Окрім цього, медіагрупа планує розширювати дистрибуційне портфоліо, куди наразі входять лише канали медіагрупи.

«Ми зараз диструбутуємо тільки свої канали, при цьому у нас дуже сильні позиції в HoReCa (трансляція каналу в кафе, барах, ресторанах, салонах краси тощо - ДМ). Я думаю, що вже сьогодні ми можемо своєю експертизою в HoReCa зміцнити позиції майже будь-якого платного каналу. Для HoReCa все просто: це гумор, мода, музика і, звичайно ж, спорт. Також у нас є хороша експертиза дистрибуції міжнародних каналів, у нас є наші версії міжнародних каналів», - додав Федір Гречанінов.

Нагадаємо, у «Медіа Група Україна» входить національний телеканал загального інтересу «Україна», молодіжний телеканал НЛО TV, телеканал  Індиго TV, тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», міжнародні канали Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2, телеканали «Донбас», «34 телеканал», «Сигма», медіа-агентство повного циклу «Медіа Партнерство Баінг», оператора супутникового мовлення Xtra TV, продакшн-компанії «Теле Про» і «Допоможемо ТБ».

 

Фото: Руслан Новосел

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4082
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду