detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
25.10.2019 13:37
«Медіа Група Україна» планує запуск каналу серіалів
«Медіа Група Україна» планує запуск каналу серіалів
А також планує планує розширювати дистрибуційне портфоліо.

«Медіа Група Україна» планує запустити канал серіалів. Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомив директор зі стратегії та розвитку бізнесу групи Федір Гречанінов.

За його словами, запуск нового мовника, ймовірно, відбудеться в 2020 році. Основне наповнення – «художній контент – серіали».

Окрім цього, медіагрупа планує розширювати дистрибуційне портфоліо, куди наразі входять лише канали медіагрупи.

«Ми зараз диструбутуємо тільки свої канали, при цьому у нас дуже сильні позиції в HoReCa (трансляція каналу в кафе, барах, ресторанах, салонах краси тощо - ДМ). Я думаю, що вже сьогодні ми можемо своєю експертизою в HoReCa зміцнити позиції майже будь-якого платного каналу. Для HoReCa все просто: це гумор, мода, музика і, звичайно ж, спорт. Також у нас є хороша експертиза дистрибуції міжнародних каналів, у нас є наші версії міжнародних каналів», - додав Федір Гречанінов.

Нагадаємо, у «Медіа Група Україна» входить національний телеканал загального інтересу «Україна», молодіжний телеканал НЛО TV, телеканал  Індиго TV, тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», міжнародні канали Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2, телеканали «Донбас», «34 телеканал», «Сигма», медіа-агентство повного циклу «Медіа Партнерство Баінг», оператора супутникового мовлення Xtra TV, продакшн-компанії «Теле Про» і «Допоможемо ТБ».

 

Фото: Руслан Новосел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY