Телеканал «Україна 24» розпочав повноцінне мовлення

Телеканал «Україна 24» розпочав повноцінне мовлення

16 Грудня 2019
9549
16 Грудня 2019
10:26

Телеканал «Україна 24» розпочав повноцінне мовлення

9549
16 грудня 2019 року відбувся запуск студій загальнонаціонального інформаційного телеканалу «Україна 24».
Телеканал «Україна 24» розпочав повноцінне мовлення
Телеканал «Україна 24» розпочав повноцінне мовлення

Про це повідомляє пресслужба «Медіа Групи Україна».

На старті у студії «Україна 24» будуть працювати: Борис Іванов, Олена Цинтила, Олексій Бурлаков, Микита Міхальов, Алла Щоличева, Олена Чабак, Марія Скиба, Андрій Булгаров.

Планується три денних випуски talk-студій у будні: «Сьогодні. Ранок» – 10.40-12.30, «Сьогодні. День» – 14.30-16.30, «Україна сьогодні» – 19.30-21.30. У вихідні з 17:40 до 20:30 виходитиме розширений підсумковий випуск «Україна сьогодні».

Щогодини, з 9:30 до 20:30, у ефірі телеканалу «Україна 24» виходитимуть 10-хвилинні випуски новин, о 21:30 – підсумковий 30-хвилинний випуск. Ведучі випусків новин: Віра Свердлик, Катерина Федотенко, Анна Кунець, Вікторія Малосвітна, Сергій Нікіфоров.

«Ми стартуємо стрімко, тому не можемо проанонсувати усі прем'єри зараз, але точно можу сказати, що вже у лютому глядачів чекають великі шоу, зірки в ефірі, несподівані формати. Більшість наших ведучих, які – і це особлива гордість – виросли всередині команди "Сьогодні",  будуть включатися як зі студійного комплексу, так і з самих різних локацій в Україні та світі», – розповів директор дирекції інформаційного мовлення «Медіа Групи Україна» Юрій Сугак.

Директор «Медіа Групи Україна» Євгеній Бондаренко сказав, що «Україна 24» запускається як мультиплатформенний інформаційний ресурс. За кого словами, окрім телеканалу, команда проєкту буде спілкуватися з аудиторією 24/7 у YouTube, Facebook, Telegram

Телеканал «Україна 24» доступний на всій території України, у кабельних мережах операторів, на супутниковій платформі Xtra TV і ОТТ-платформі OLL.TV.

Нагадаємо, «Україна 24» — інформаційний телеканал, який запустила «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова, переформатувавши свій телеканал «Ескулап TV». На початку грудня «Україна 24» розпочав технічне мовлення в мережі цифрового ефірного провайдера «Зеонбуд». У грудні 2019 року телеканал «Україна 24» мав розпочати цілодобове ефірне мовлення на всій території України, у кабельних мережах операторів, на супутниковій платформі Xtra TV та ОТТ-платформі Oll.tv.

Фото: Медіа Групи Україна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9549
Читайте також
25.10.2019 13:37
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 085
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду