Viasat планує отримати 50% DTH-ринку – Пахольчук

Viasat планує отримати 50% DTH-ринку – Пахольчук

9 Жовтня 2019
3064
9 Жовтня 2019
17:26

Viasat планує отримати 50% DTH-ринку – Пахольчук

3064
Після кодування сигналу медіагруп на супутнику Viasat планує отримати 50% DTH-ринку.
Viasat планує отримати 50% DTH-ринку – Пахольчук
Viasat планує отримати 50% DTH-ринку – Пахольчук

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розказав керівник напрямку платного телебачення, виконавчий директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук.

На сьогодні DTH-ринок формують два провайдера: Xtra TV і Viasat . І Ярослав Пахольчук не допускає можливості входження на цей ринок гравців ззовні. Однак конкретних намірів запустити ще одного супутникового провайдера в інших медіагруп наразі він не бачить. «Швидше з’явиться OTT чи IPTV», сказав він.

Також Ярослав зазначив, що вважає супутникового провайдера Xtra TV, який входить до складу «Медіа Групи Україна», не конкурентом, а партнером.

«Сьогодні DTH-ринок — це приблизно 90 тис. абонентів. Це ще не ринок. А на несформованому ринку нерозумно вести неконкурентні дії: ми маємо ухвалювати рішення, які дозволять збільшити кількісну, а потім і грошову базу DTH-ринку в цілому», зазначив він.

Нагадаємо, чотири найбільші медіагрупи погодили дорожню карту щодо кодування сигналу на супутнику. Дата остаточного кодування супутникового сигналу змістилася на початок 2020 року, а саме на 20 січня. Основні етапи кодування передбачені в дорожній карті. Кодування транспортного сигналу «Зеонбуду» на супутнику відбудеться в жовтні.

 

Фото: «1+1 медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3064
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду