Viasat розпочав рекламну кампанію щодо кодування сигналу медіагруп на супутнику

Viasat розпочав рекламну кампанію щодо кодування сигналу медіагруп на супутнику

23 Вересня 2019
3722
23 Вересня 2019
12:45

Viasat розпочав рекламну кампанію щодо кодування сигналу медіагруп на супутнику

3722
Оператор супутникового телебачення Viasat запустив рекламно-інформаційну кампанію «Все пропало, а Viasat працює!».
Viasat розпочав рекламну кампанію щодо кодування сигналу медіагруп на супутнику
Viasat розпочав рекламну кампанію щодо кодування сигналу медіагруп на супутнику

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Рекламна кампанія має на меті попередити абонентів супутнику щодо кодування сигналу медіагруп, яке має відбутись на початку 2020 року. А також  розказати про можливість завчасного підключення до Viasat

У рамках кампанії «Все пропало, а Viasat працює!» оператор показує абонентам супутнику серію із трьох 15-секундних роликів про телебачення, які розповідають веселі історії з життя українців, в якому телебаченню належить важлива роль, оскільки це один з найрозповсюдженіших способів відпочинку та сімейного дозвілля. Також у роликах Viasat розповідає про те, які переваги від послуги отримають глядачі та дає їм підказки щодо вибору оптимального рішення для продовження перегляду улюблених каналів після кодування – «щоб українські канали на супутнику не пропали, підключайте офіційного оператора телебачення, зокрема Viasat».

Одночасно з телевізійною рекламною кампанією Viasat розпочав  діджитал-кампанію.  У інтернеті  виходитиме серія 6-секундних преролів (рекламних роликів, які завантажуються на початку відео, яке переглядає глядач). Їхня основна ідея − показати, що не варто гаяти час і чекати «поки все пропаде». Для того, аби уникнути ажіотажу і черг на тюнери та мати можливість дивитися улюблені українські канали безперервно, слід діяти заздалегідь.

Офлайн частина кампанії буде проведена у роздрібних мережах та включатиме в себе розповсюдження інформаційних друкованих матеріалів, що були розроблені в рамках концепту кампанії та забрендовані оператором.

Кампанія «Все пропало, а Viasat працює!» є спільною роботою департаменту маркетингу Viasat та креативного агентства Cheil. Виробництво ролику здійснювала студія «Gvardiya Production House». Режисер − Віктор Масляєв.

«Ми вважаємо, що нам вдалося з гумором передати атмосферу життя сім’ї невеликого українського міста, встановити емоційний контакт з нашою цільовою аудиторією, а також сподіваємось, що після перегляду у глядачів покращиться настрій, вони оцінять жарти та полюблять нашу рекламу. А ми тим часом продовжимо надавати найкращий якісний сервіс з безлічі доступних абонентам альтернатив» − коментує Наталія Лимар, директор з маркетингу Viasat.

Нагадаємо, чотири найбільші медіагрупи погодили дорожню карту щодо кодування сигналу на супутнику. Дата остаточного кодування супутникового сигналу змістилася на початок 2020 року, а саме на 20 січня. Основні етапи кодування передбачені в дорожній карті. Кодування транспортного сигналу «Зеонбуду» на супутнику відбудеться в жовтні.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3722
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр
1627 дн. тому
За яку хайню платити ви самі маєте платити за те щоб хтось ся дивив
Нннн
1673 дн. тому
Хуй вам а не абонплати!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду