«1+1 медіа» та «Київстар» запускають спільний сервіс «Київстар ТБ»

«1+1 медіа» та «Київстар» запускають спільний сервіс «Київстар ТБ»

11 Грудня 2019
2318
11 Грудня 2019
14:20

«1+1 медіа» та «Київстар» запускають спільний сервіс «Київстар ТБ»

2318
Компанії сподіваються на лідерство у сегменті.
«1+1 медіа» та «Київстар» запускають спільний сервіс «Київстар ТБ»
«1+1 медіа» та «Київстар» запускають спільний сервіс «Київстар ТБ»

«1+1 медіа» та «Київстар» об’єднують свій спільний проєкт «Домашнє телебачення», а також мультимедійний продукт Kyivstar Go TV на одній платформі «Київстар ТБ». Цей сервіс буде доступний для абонентів будь-яких інтернет-провайдерів. Про це йдеться на сайті tsn.ua.

«"Київстар ТБ" – це нове рішення, що дозволить користувачам сервісу дивитись телевізійні канали та контент відеобібліотеки з різних пристроїв та у будь-якому місці, де є доступ до швидкісного фіксованого або мобільного інтернету 3G/4G», - анонсують запуск сервісу компанії.

У бібліотеці сервісу  доступні понад 150 телеканалів та більше 7 000 фільмів та серіалів. Контент можна переглядати  на п’яти пристроях (смартфон, планшет, ноутбук, SmartTV та телетюнер). При цьому всі абоненти «Київстар» матимуть безлімітний інтернет-трафік при перегляді сервісу.

Встановити мобільний додаток «Київстар ТБ» можна  з App Store чи Play Market. Також доступною є web-версія додатку та можливість перегляду за допомогою телеприставки.

Для нових абонентів діє спеціальна пропозиція ‒ при підключенні користувачі отримають знижку 50% на перші 3 місяці.

«Ми довго готувались до цього моменту, і це є історичний етап в розвитку платформи. Останні роки «1+1 медіа» та «Київстар» показали себе як надійні партнери у роботі над платформами, саме тому «Київстар ТБ» є логічним продовженням цієї взаємовигідної співпраці. Амбіції у проекту є дуже високими, ми націлені на лідерство в сегменті», − прокоментував Ярослав Пахольчук, виконавчий директор та директор напрямку платного телебачення групи 1+1 media.

Павло Даніман, директор з маркетингу «Київстар», вважає, що новостворений сервіс розширить можливості для абонентів безкоштовного супутника після кодування сигналу медіагруп.

Нагадаємо, «Домашнє ТБ» - це був спільний проект Viasat і «Київстар», що надає доступ до телебачення та кіносеріальної бібліотеки через інтернет.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2318
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду