Viasat  отримав нові тюнери  для прийому закодованого сигналу

Viasat отримав нові тюнери для прийому закодованого сигналу

22 Січня 2020
10767
22 Січня 2020
17:04

Viasat отримав нові тюнери для прийому закодованого сигналу

10767
Оператор супутникового телебачення Viasat розширив лінійку обладнання для прийому закодованого сигналу.
Viasat  отримав нові тюнери  для прийому закодованого сигналу
Viasat  отримав нові тюнери  для прийому закодованого сигналу

Про це повідомляє пресслужба компанії.

У січні 2020 року в Україну надійшла партія тюнерів від «НВО «Ромсат» ‒ компанії, що спеціалізується на дистрибуції телекомунікаційного обладнання від світових брендів на території України, а також Грузії та Болгарії. Планується надати 45 000 тюнерів, модель ‒ Romsat S2 TV.

«Цей тюнер, як і модель SRT 7602, брендований логотипами Viasat і УТБ, має інноваційну технологію автоналаштування супутників та є максимально простим для налаштування, тож абсолютна більшість клієнтів зможе підключити його до Viasat самостійно», - йдеться у повідомленні компанії. Для цього абонентам  необхідно буде увімкнути приймач, під’єднати до телевізора та антени, зачекати декілька хвилин доки відбудеться автоматичний пошук та розпізнавання супутників, і підключити послугу Viasat, обравши один з актуальних пакетів.

Тюнери можна придбати на сайті  та через Центр інформаційної підтримки Viasat, в магазинах електроніки та у офіційних дилерів. Рекомендована роздрібна ціна – 1099,00 грн.

Нагадуємо, медіагрупи перенесли дату кодування своїх каналів на супутнику з 20 січня на 28 січня 2020 року через те, що офіційні супутникові оператори не встигають підключити до своїх послуг усіх бажаючих.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10767
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду