Юрій Артеменко став віцепрезидентом Star Media

Юрій Артеменко став віцепрезидентом Star Media

16 Вересня 2019
3897
16 Вересня 2019
17:15

Юрій Артеменко став віцепрезидентом Star Media

3897
Колишній голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко став віцепрезидентом групи компаній Star Media по Україні. Про це він особисто повідомив «Детектору медіа».
Юрій Артеменко став віцепрезидентом Star Media
Юрій Артеменко став віцепрезидентом Star Media

За його словами, він опікуватиметься GR, PR і творчими питаннями. Операційним керівництвом української компанії групи Star Media займається генеральна директорка Ольга Пантелеймонова. «Я – віцепрезидент по Україні. У компанії є філіали ще в різних локаціях», – додав пан Артеменко. Президентом міжнародної групи компаній Star Media, яка має офіси в Києві, Москві та Лондоні, є Влад Ряшин.

Нагадаємо, з липня 2014 по травень 2019 року Юрій Артеменко був головою Національної ради з питань телебачення і радіомовлення – незалежного регулятора телерадіоринку. У минулому він був головним редактором газети «МИГ» у Запоріжжі та гендиректором видавничого дому «Кераміст», народним депутатом (2002-2007), головою Запорізької обласної державної адміністрації (2005), заступником міністра культури і туризму (2010-2011), головою наглядових рад радіостанцій «Ретро ФМ», «Радіо Алла».

4 травня президент Петро Порошенко звільнив Юрія Артеменка з посади члена Нацради за власним бажанням (за два місяці до завершення його п’ятирічної каденції в регуляторному органі) і 7 травня призначив членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ).

24 травня новий президент Володимир Зеленський скасував указ про звільнення Юрія Артеменка з Нацради і звільнив його з НКРЗІ. У Нацраді чекали, що Юрій Артеменко поновиться на посаді, але він цього не зробив.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3897
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду