У StarLightMedia призначили нового креативного директора проектів

У StarLightMedia призначили нового креативного директора проектів

24 Жовтня 2019
1873

У StarLightMedia призначили нового креативного директора проектів

1873
Віталій Сак приєднався до об'єднаного Design Bureau, яке входить до медіагрупи StarLightMedia.
У StarLightMedia призначили нового креативного директора проектів
У StarLightMedia призначили нового креативного директора проектів

Про це повідомляє пресслужба медіагрупи.

На новій посаді пан Віталій розвиватиме креативний напрямок оформлення телевізійних проектів каналів, кіно, серіалів та іншого медійного контенту. Функція креативного директора проектів полягатиме у генеруванні та реалізації креативних концепцій, дизайн-оформленні проектів (broadcast design, opening titles, commercial, marketing content). У зону відповідальності також ввійде робота з графікою у кіно та серіалах, анімаційний та motion-контент тощо.

До приходу у Design Bureau Віталій Сак працював на телеканалах ICTV, Новому каналі, «1+1», «Мегаспорт». Крім того, співпрацював з агенцією Green Penguin Media та реалізував проекти у Казахстані та Франції.

Віталій Сак - випускник Інституту проблем штучного інтелекту МОН і НАН України, Практичного курсу сценарної майстерності Марисі Нікітюк. Є автором багатьох motion-проектів, зокрема «Машина часу». Його роботи були відзначені міжнародними та українськими нагородами: PromaxBDA Europe, PromaxBDA Global, Teletriumf, the Very Best of.

Design Bureau входить в структуру дивізіону «Мовлення» медіагрупи StarLightMedia і об’єднує усі дизайн-відділи каналів. Спеціалізація дизайн-бюро — ТВ-брендінг, упаковка ТВ-проектів, сценографіка, оформлення кіно і серіалів, branded content, постпродакшн (спецефекти) і VR/AR технології для медіа.

Раніше повідомлялось, що до команди арт-директорів креативного підрозділу Design Bureau приєднався Вадим Ревін.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1873
Читайте також
01.11.2019 12:25
«Детектор медіа»
1 863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду