Громадська рада при Держкомтелерадіо обрала головою Юрія Артеменка

18 Листопада 2009
10037
18 Листопада 2009
10:48

Громадська рада при Держкомтелерадіо обрала головою Юрія Артеменка

10037
Громадська рада при Держкомтелерадіо обрала головою Юрія Артеменка

Громадська рада при Державному комітеті телебачення та радіомовлення України під час сьогоднішнього засідання затвердила нову редакцію Положення про громадську раду та обрала голову. Ним став Юрій Артеменко, повідомляє «Укрінформ».

 

Юрій Артеменко був депутатом Верховної Ради України, головою ОДА Запорізької області. Нині він є позаштатним радником в.о. голови Держкомтелерадіо України Олега Наливайка.

 

Окрім того, громадська рада приділила увагу таким питанням, як затвердження складу робочих груп ради та опрацювання плану роботи на 2010 рік. Було також обговорено пропозицію щодо доцільності створення громадських рад при ОДТРК.

 

Як підкреслив в.о. голови Держкомтелерадіо, до складу цієї ради увійшли фахівці мас-медійної та поліграфічної галузей, до думки яких варто прислуховуватися. «Насамперед, це дорадчий орган. Ми зараз разом визначаємо основні глобальні завдання, які стоять перед Держкомтелерадіо, в цілому перед нашою галуззю», - сказав він, підкресливши, що нині існує нагальна потреба звіряти правильність курсу державної політики в інформаційній та видавничій сферах з громадською думкою.

 

Олег Наливайко пояснив, метою роботи громадської ради при Держкомтелерадіо є не нагляд за обласними державними телерадіокомпаніями, а виявлення тих проблем, які вони мають, їх розв'язання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду