detector.media
17.06.2019 17:45
Зеленський і Коломойський будуть грати в політичні піддавки – Роднянський
Зеленський і Коломойський будуть грати в політичні піддавки – Роднянський
Кінопродюсер, один із засновників телеканалу «1+1» Олександр Роднянський вважає, що чинному президенту України Володимиру Зеленському доведеться домовлятися з олігархом, власником групи «1+1 медіа» Ігорем Коломойським і це буде проблемою.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню «Медуза».

Олександр Роднянський, який нині проживає в Росії, згадав, як свого часу допоміг команді КВК «Квартал 95» з'явитися на українському телебаченні, надавши їй час в ефірі каналу «1+1». У 2002 році він вів переговори з Володимиром Зеленським та Сергієм і Борисом Шефірами.

Нині продюсер вважає, що президент Зеленський, попри те, що багато чим зобов'язаний олігарху, власнику «1+1 медіа» Ігорю Коломойському, є самостійним.

«Зеленський не кишеньковий президент. Він не може бути таким. Та й президенти не бувають кишеньковими – очевидно, сама по собі посада цього не дозволить», – сказав він.

На запитання журналіста, чи стане Зеленський головним в країні, відповів, що в певному розумінні стане, але домовитися з Коломойським буде великою проблемою.

«З Коломойським домовитися, повірте, серйозна проблема. Він (президент Зеленський – ДМ.) Коломойському винен. Ну як? Слухайте: канал, гроші, охорона», – прокоментував продюсер.

Також пан Роднянський зазначив, що ці перемовини будуть проходити в форматі гри в політичні піддавки.

«Коломойський – його постійний бізнес-партнер, якому він напевно щось повинен. Коломойський – дуже розумна людина, яка тонко відчуває психологію. Він неодноразово перемагав в найжорсткіших бізнес-війнах, експлуатуючи абсолютно різноманітні стратегії, від дуже м'яких до дуже жорстких <...> За цих обставин, я думаю, Зеленський і вся його команда усвідомлюють небезпеку і складність абсолютної залежності від Коломойського. Це розуміє будь-яка людина в Україні, включаючи партнерів Коломойського. Тому я переконаний, що вони, звичайно, будуть грати в класичну українську політичну гру піддавки, в джиу-джитсупіддавшись, опинитися нагорі», – пояснив пан Роднянський.

Нагадаємо, олігарх, кінцевий бенефіціарний власник телеканалу «1+1» та екс-співвласник «Приватбанку» Ігор Коломойський сказав, що використовуватиме канал «1+1» як батіг для того, щоб стимулювати нову владу йти до змін.

Також Коломойський заявляв, що Порошенко програв вибори, бо в нього не було «1+1».

Фото: Meduza

 

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY